Pehea e hōʻole ai a wehe paha i ka polokalamu kele Microsoft Edge

Pin
Send
Share
Send

ʻO Microsoft Edge kahi polokalamu hoʻonoho i hoʻonohonoho pono ʻia no Windows 10. Pono ia i lilo i ke ʻano "olakino" hou i ka Internet Explorer, akā he nui nā mea hoʻohana i loaʻa i nā polokalamu pūnaewele ʻē aʻe i maʻalahi. Ma kēia mea, pili i ka nīnau no ka wehe ʻana iā Microsoft Edge.

Hoʻoiho i ka hōʻano hou o Microsoft Edge

Nā metala no ka wehe ʻana iā Microsoft Edge

ʻAʻole hiki ke hoka ʻia kēia polokalamu kele ma ke ʻano maʻamau, no ka mea he ʻāpana ia ʻo Windows 10. Akā inā makemake ʻia, hiki ke ʻike ʻia a ʻokoʻa loa kona ʻike ʻana ma ka kamepiula.

E hoʻomanaʻo he ʻole ʻo Microsoft Edge hiki i kahi pilikia i ka hana o nā polokalamu ʻōnaehana, no laila e hana ʻoe i nā hana āpau i kou pilikia ponoʻī.

Kaila 1: E hoʻololi i nā faila hiki ke hoʻokō

Hiki iā ʻoe ke hōiho ʻia i ka ʻōnaehana ma o ka hoʻololi ʻana i nā inoa o nā faila e kuleana ana i ka hoʻokele Edge. No laila, i ka wā e hoʻokomo ai iā lākou, ʻaʻole loaʻa kahi Windows i kekahi mea, a hiki iā ʻoe ke poina i kēia polokalamu.

  1. E hele i ka alaloa:
  2. C: Windows SystemApps

  3. E ʻimi i ka laha "MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe" a e hele aku i ona "Pono" ma o ka mahele papaʻina.
  4. E nānā i ka pahu ma kahi o ke ʻano. Heluhelu wale a kaomi Kau.
  5. E wehe i kēia faila a loaʻa nā faila "MicrosoftEdge.exe" a "MicrosoftEdgeCP.exe". ^ E Ha yM. Pono ʻoe e hoʻololi i kā lākou mau inoa, akā e koi kēia i nā kuleana o ka luna a me ka ʻae ʻana mai TrustedInstaller. Nui ka pilikia me ka hope, no laila e maʻalahi ka hoʻohana ʻana i ka mana Unlocker e kapa hou iā ia.

Inā ua hana pololei ʻoe i nā mea āpau, a laila, ʻaʻohe mea e loaʻa i ka wā e hoʻāʻo ʻoe e komo i loko o Microsoft Edge. No ka hoʻomaka ʻana o ka mea hana i ka hana hou ʻana, hoʻihoʻi i nā faile kikoʻī i kā lākou mau inoa i hala.

Manaʻo Kōlea: ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻololi iki ʻana i nā inoa faila, no ka laʻana, wehe i hoʻokahi leka wale nō. No laila e maʻalahi ia e hoʻihoʻi i nā mea āpau e like me ia.

Hiki iā ʻoe ke hoʻopau i ka pihi Microsoft Edge āpau a i ʻole nā ​​faila i kuhikuhi ʻia, akā e haʻalulu loa ʻia kēia - hiki i nā hewa ke hala, a e hoʻi ana ka hoʻihoʻi ʻana i nā mea āpau. Eia kekahi, ʻaʻole ʻoe e hoʻopakele i ka nui o nā hoʻomanaʻo.

Ka Waihona 2: Uninstall ma PowerShell

Loaʻa i Windows 10 kahi mea pono e pono ai - PowerShell, i hiki iā ʻoe ke hana i nā hana like ʻole ma nā palapala noi. Hoʻopau kēia i ka hiki ke hoʻokaʻawale i ka polokalamu Edge.

  1. E wehe i ka papa inoa noi a holo PowerShell i luna hoʻomalu.
  2. I ka puka makani, kākau ʻoe "E loaʻa-AppxPackage" a kaomi Kau.
  3. E huli i ka papahana me ka inoa ma ka papa inoa e kū mai. "MicrosoftEdge". ^ E Ha yM. Pono e kope i ka waiwai o ka waihona "PackageFullName".
  4. Noho mau ia e hoʻopaʻa inoa i ke kauoha ma kēia ʻano:
  5. Loaʻa-AppxPackage Microsoft.MicrosoftEdge_20.10240.17317_ne neutral_8wekyb3d8bbwe | Wehe-AppxPackage

    E hoʻomaopopo he helu a me nā leka ma hope "Microsoft.MicrosoftEdge" lhai paha ʻano a i kāu polokalamu OS a me ka helu kele. Kaomi Kau.

Ma hope o kēlā, e lawe aku ʻo Microsoft Edge mai kāu PC.

Ke Kaʻina 3: ʻO Edge Blocker

ʻO ke koho maʻalahi ʻo ia ka hoʻohana ʻana i ka noi pūnaewele kolone no Edge Blocker. Me ia, hiki iā ʻoe ke hana i kahi (block) a hiki iā Edge me hoʻokahi pākuʻi.

Hoʻoiho iā Edge Blocker

ʻElua wale nā ​​kī i kēia noi:

  • "Laka" - pani i ka polokalamu kele;
  • "Wehe" - e ʻae hou iā ia e hana hou.

Inā ʻaʻole ʻoe e makemake iā Microsoft Edge, hiki iā ʻoe ke hiki iā ia ke hoʻomaka, hoʻopau koke ia a hoʻopaʻa ʻole i kāna hana. ʻOiai ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokipa ʻole ʻana me ka ʻole o nā kumu maikaʻi.

Pin
Send
Share
Send