ʻO Microsoft Visual C ++ Hoʻolaha hou ʻia 2017

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka pānaʻi Microsoft Visual C ++ redistributable package he hoʻonohonoho o nā ʻāpana a me nā plug-in e pono ai no ka hoʻolauna ʻana i nā noi ma ke kaona Windows, i hoʻomohala ʻia me ka hoʻopili ʻana i ke ʻano o ka hoʻopulapula Microsoft (MS) Visual C ++, kahi o nā Visual Studio (VS). I waena o nā papahana e like me nā pono lako polokalamu, a me nā pāʻani e aloha ʻia e nā tausani o nā mea hoʻohana.

O ka noi ana

Hiki i ka Microsoft Visual C ++ redistributable package ka mea e holo ai ʻoe i nā noi i hana ʻia me ka Visual Studio, ʻo Microsoft kahi kōkōnaehana hoʻolālā polokalamu hoʻopili a Microsoft. Hoʻonohonoho ʻia kēia hana no ka mea pono ʻole nā ​​mea hoʻohana e hoʻokomo i ka paepae polokalamu ʻoihana VS paʻakikī e holo ai nā noi i hoʻomohala ʻia i kēia wahi. I waena o lākou me nā papahana e noho pū ana i nā ʻāpana: C ++, MFC (Microsoft Foundation Classes), CRT, C ++ AMP, a me OpenMP.

Kālā paʻa

Eia nō naʻe, nā hana nui o MS Visual C ++ Redistributable e pili ana i kahi pilina ikaika o nā ʻōnaehana waihona me nā waihona Visual C ++ e pono ai no ka hoʻokō ʻana i kahi noi. Ma nā huaʻōlelo ʻē aʻe, ʻo ia ka papa hana i hiki i kekahi faila e hoʻokele e hoʻohana i kāna mau kumuwaiwai e like me kona pono a kāhea i nā hana VC ++ i loaʻa i kahi faʻokahi e kāhea ai i nā ʻenehana.

Palapala hoʻopaʻa puke

Hoʻopili nā kāpili hou i nā hana o ke kau ʻana a hoʻopaʻa inoa i nā waihona puke Visual C ++. Hoʻohui ʻia, ʻo kēlā me kēlā me kēia paepae i ka wā e nānā aku ai ke ʻike inā he hou hou o ka huahana e kau ʻia ma ka kamepiula, a inā i loaʻa kekahi, ʻaʻole i kau ʻia ka pākuhi a hoʻohana nā ʻōnaehana i kahi hoʻonohonoho o nā waihona puke mai kahi hou huahana hou.

Nā pono kūpono

  • ʻŌnaehana hoʻonohonoho ʻōnaehana;
  • Hōʻuluʻulu i nā mea pono a pau e pono ai i nā hale waihona puke i hoʻokahi batch installer;
  • E hoʻopaʻa i nā hale waihona puke C ++ me ka ʻole e hoʻoulu i kahi wahi hoʻolālā;
  • Hoʻomau pinepine ʻia nā pahu e nā mea hoʻomohala.

Mea nā hemahema

  • E lawe i nā pā, e like me nā mea hou, e lawe i kahi nui o ke kōpae;
  • Aia i ka hoʻonohonoho o ka ʻenehana a me ka hoʻonohonoho kau ʻana, hoʻomohala i ke kaʻina o ka hoʻonohonoho ʻana i ka ʻāpana nāhele.

ʻO ka pale uila ʻo Microsoft Visual C ++ kahi mea maʻalahi a kūpono hoʻi i hana ʻia e hōʻoluʻolu i ka hana o nā mea hoʻohana maʻamau, no lākou ka hoʻonohonoho ʻana i ka hoʻopihapiha VS āpau he mea paʻakikī a ʻae ʻole.

Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ Redistributable no ka manuahi

I ke koho ʻana i ka ʻōnaehana home pōkole e pili ana i ka ʻōlelo a kāu ʻenehana lawelawe, i ka papa aʻe o ka hoʻoiho ʻana, mai poina e wehewehe i kahi hohonu hohonu - 32 a 64 bit (x86 a me x64, kēlā me kēia).

Hoʻoiho i ka pōkole Microsoft Visual C ++ 2017 mai ka pūnaewele
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2015 Hoʻohui 3 mai ka pūnaewele mana
Hoʻoiho i ka pōkole Microsoft Visual C ++ 2013 mai kahi pūnaewele
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2012 Hoʻohou 4 mai ka pūnaewele mana
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2010 SP1 (x64) mai ka pūnaewele paona
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2010 SP1 (x86) mai ka pūnaewele paona
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2008 SP1 (x86) mai ka pūnaewele paena
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2008 SP1 (x64) mai ka pūnaewele paona
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2005 SP1 (x86) mai ka pūnaewele paona
Hoʻoiho iā Microsoft Visual C ++ 2005 SP1 (x64) mai ka pūnaewele paona

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.33 mai 5 (6 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Microsoft .NET Hoʻolaha E kau i nā Visual Studio Code ma Linux Ka hoʻoponopono kūpono ʻana o Visual Studio ma PC Wehe i nā hala i ka faile msvcr90.dll

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO Microsoft Visual C ++ kahi hoʻonohonoho o nā ʻāpana a me nā plug-i e pono ai no ka hoʻopuka ʻana i nā noi ma ke kaona Windows, i hoʻomohala ʻia ma o ka hoʻopili hoʻohui ʻia o Microsoft environment (MS) Visual C ++.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4.33 mai 5 (6 mau balota)
Pūnaehana: Pūnaewele
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Microsoft
Uku: Tauina
LOL: MB
ʻ :lelo: Lūkia
Hōʻike: 2017

Pin
Send
Share
Send