Pehea e hūnā ai i ke kūlana mare o VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Nui nā mea hoʻohana VKontakte e hūnā i ko lākou kūlana mare, akā ʻaʻole he manaʻo pehea e hana ai i kēia. I kēia lā, e kamaʻilio mākou.

Hūnā mākou i ke kūlana mare

Ke hoʻopiha nei i ka ʻōlelo VKontakte, hōʻike ʻoe i nā ʻike like ʻole e pili ana iā ʻoe iho ma laila. ʻO kekahi o nā wahi i ke kūlana mare. Ke manaʻo nei ʻoe ua hōʻike ʻoe iā ia, akā ma hope o kekahi manawa ua makemake ʻoe e hūnā mai ke aloha ʻana i nā maka. Aia kekahi mau ala e hana ai i kēia.

ʻAkahi 1: Hūnā mai nā poʻe āpau

"Ke kūlana male" hiki ʻole ke hūnā ʻokoʻa. E hūnā ʻia nā ʻike ʻē aʻe ʻē aʻe me ia. Auwe, ʻo ia ka hana o VKontakte. Hana ʻia e like me kēia:

  1. Ma ka ʻaoʻao hema, e kaomi ma kou inoa a koho "Nā hoʻonohonoho".
  2. Ma laila mākou e koho ai "Palekana".
  3. Eia ko mākou makemake i ka paukū "ʻO wai e ʻike i ka ʻike maʻamau o kaʻu ʻaoʻao". ^ E Ha yM. Inā makemake ʻoe e hūnā i ke kūlana mare mai nā kānaka a pau, pono ʻoe e koho "Lokoila".
  4. I kēia manawa wale nō ʻoe e ʻike i kou kūlana mare.
  5. E hoʻomaopopo no ka ʻike o kāu poʻe ʻē aʻe i kāu ʻaoʻao, kaomi ma luna o ka loulou ma lalo nei "E ʻike pehea e ʻike ai nā mea hoʻohana ʻē aʻe i kāu ʻaoʻao".

Kaʻina 2: Hūnā mai kekahi poʻe

Akā he aha inā makemake ʻoe e liʻiliʻi wale nō e ʻike i kāu ʻoihana paʻa? A laila hiki iāʻoe ke koho i nā hoʻonohonoho pilikino "Loaʻa nā mea āpau koe".

A laila, e ʻike ʻia kahi aniani kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻonohonoho i ka mea e hūnā i kou kūlana mare.

Kaʻina 3: Ke wehe mākou i ke kūlana mare no kekahi mau kānaka

ʻO kahi ala e hūnā ai i ke kūlana a mare, ʻo ia nō ka ʻike ʻana i nā mea hoʻohana a lākou e hōʻike ʻia ai, no ke koena, loaʻa ʻole kēia ʻike.

Nā mea hope ʻelua i ke hoʻonohonoho ʻana i ka pilikino: "Nā hoaaloha" a Kekahi Hoaaloha Uila.

Inā ʻoe e koho i ka mea mua, e ʻike ʻia ka puka aniani i hiki iā ʻoe ke mākaʻikaʻi i nā poʻe e ʻike ʻia ai ka ʻikepili mua o ka ʻaoʻao kahi e hōʻike ai ka paukū. "Ke kūlana male".

Ma hope o kēlā mea hiki iā lākou ke ʻike i ka ʻike maka i hōʻike ʻia ma kāu ʻaoʻao. Aka, ʻaʻole wale ia. Hiki iā ʻoe ke launa i nā hoaaloha e like me nā papa inoa, no ka laʻana, nā hoaaloha a he ʻohana paha, a hoʻonohonoho i ka hōʻike ʻana i ke kūlana mare no ka papa inoa o nā hoaaloha. E hana i kēia:

  1. Koho Kekahi Hoaaloha Uila.
  2. A laila mai nā papa i kuhikuhi ʻia, e koho i ka mea āu e makemake ai.

ʻAno 4: Nā Hoaaloha a Hoaaloha

Ua kūkākūkā mākou i pehea e ʻike ʻia ai kou ʻano aloha i kāu mau hoaaloha, akā hiki nō iā ʻoe ke hoʻonohonoho hou aʻe i ʻike ai kāu mau hoaaloha i kāu mau hoaaloha. No ka hana i kēia, koho i nā hoʻonohonoho pilikino O na makamaka o na hoaloha.

Kaʻina 5: ʻAʻole e hōʻike i ke kūlana mare

ʻO ke ala maikaʻi loa e hūnā i kāu ʻaha hui mai nā mea ʻē aʻe, a haʻalele hoʻi i ka ʻike pili pilikino i nā poʻe āpau, ʻaʻole ia e hōʻike i ke kūlana o ka mare. ʻAe, i kēia ʻāpana o ka ʻōlelo i ke koho "ʻAʻole i koho ʻia".

Hoʻohālikelike

Hāpai iā ʻoe i kāu kūlana i mare ai ʻaʻole ia he pilikia no ʻoe. ʻO ka mea nui he hoʻomaopopo ia i nā hana i hana ʻia a he mau minuke ʻelua manawa.

E nānā pū: pehea e hoʻololi ai i ke kūlana mare o VKontakte

Pin
Send
Share
Send