Kalima 0.98

Pin
Send
Share
Send

ʻO Calrendar ka polokalamu maʻalahi maʻalahi e hiki ai iā ʻoe ke hana i kāu kalena ponoʻī. ʻAʻohe hana e hoʻohui i nā kala a hoʻoponopono paha i nā kumumanaʻo. Hiki i nā mea āpau ke hana i ke kiʻi no kēlā me kēia mahina a me ka nui o ka pepa ponoʻī. Akā no kekahi mau mea hoʻohana, lawa kēia mau hiʻohiʻona.

Hoʻouka i nā kiʻi

Hoʻomaʻi ʻia ka mea e koho i ke kiʻi hoʻokahi no kēlā me kēia mahina. He mea kūpono ʻole ke hiki ʻole iā ʻoe ke hana i kalena no hoʻokahi mahina a i hoʻokahi pule paha, e huki ʻia nā mahina hoʻokahi a me ka ʻumikumamālua. Eia kekahi, ʻo ka puka aniani i hoʻonohonoho i ka makahiki, ke ʻano o ka hebedoma a me nā lā. E komo i nā kiʻekiʻe a me nā laulā ma lalo inā makemake ʻoe i nā kiʻi āpau e like i ka like like.

Hoʻomaka e mālama

Ke waiho wale nei nā mea i koho i kahi mau ʻāpana pili i pili i ka kalena. Maanei ʻoe i kau ai i ka hoʻonā o ka pepa, ka ʻauhau ma ka hema a hema paha, ka ʻano o nā malama a me ka helu o nā lā i ka lālani. Ma hope o ke koho ʻana, e wehewehe pono i ka wahi i ʻike ʻia a kaomi "Hana"e mālama i ka pāhana i ka palapala PDF a i ʻole FO format.

Nā pono kūpono

  • Hiki i ka polokalamu ke kiʻi no ka manuahi;
  • Paʻa maʻalahi
  • Ke hana wikiwiki nei ʻo ka kalena.

Mea nā hemahema

  • Lack o ka olelo Lūkia;
  • ʻAʻole ʻae ʻia ka hoʻoponopono kikoʻī a me ka kikoʻī o ka hana;
  • Hoʻokomo ʻia nā hiʻohiʻona liʻiliʻi;
  • ʻAʻole i kākoʻo ʻia e ka mea hoʻokumu.

Ma hope o nā hoʻokolohua, hiki iā mākou ke manaʻo e kūpono wale nō ʻo Calrendar no ka hoʻokumu ʻana i nā ʻoiʻo kumu maʻalahi a ʻaʻohe loa. ʻAʻole maʻalahi ia mau hana a me nā mea hana pono e hana pono me ka ʻōpala paʻakikī. Inā makemake ʻoe i kahi mea ʻoi aku ma kahi o ka papahana maʻalahi, a laila ʻaʻole e hana kēia polokalamu.

Hoʻoiho iā Calrendar no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4 mai 5 (2 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Hāʻoniʻoni Nā Hamster Free Video Converter Cdex Pūnaehana Kalena

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
He polokalamu maʻalahi loa ʻo Calrendar me nā hiʻohiʻona liʻiliʻi loa e kōkua iā ʻoe e hana i nā kalena. Kūpono i ka hana wale nō ma nā papahana maʻamau, me ka ʻole o ke kikoʻī.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 4 mai 5 (2 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: Lars Rönnbäck
Uku: Tauina
LOL: 10 MB
ʻ :lelo: English
Kākau: 0.98

Pin
Send
Share
Send