Ka ʻike ʻana o nā noi no ka hoʻohuli ʻana i ka wikiō i iPhone

Pin
Send
Share
Send


Mahalo i nā noi mai nā hanana ʻekolu hana like, hiki i nā mea hoʻohana o iPhone ke hāʻawi i kā lākou kelepona i kahi laulā nui. ʻO kahi hoʻohālike: ma kāu gadget he wikiō ʻaʻole pono kūpono no ke pāʻani ʻana i kahi ʻano. No ke aha e hoʻohuli ai ia?

Kākoʻo Video VCVT

Ka hoʻololi wikiō wikiō maʻalahi a me ka lima, hiki ke hoʻololi i nā wikiō i nā ʻano wikiō like ʻole: MP4, AVI, MKV, 3GP a me nā mea'ē aʻe he nui. The shareware e shareware: ma ka mana manuahi, ʻo VCVT e hōʻoki ana i ka maikaʻi o ke kolo, a ʻo ke noi pono pū kekahi e loaʻa nā hoʻolaha.

ʻO nā manawa leʻaleʻa, pono e hoʻomaopopo ʻia ka hiki ke hoʻoili i nā wikiō ʻaʻole wale mai ka kāmela kelepona o ia, akā pū kekahi mai Dropbox a iCloud paha. Eia kekahi, hiki ke kiʻi ʻia ke wikiō i VCVT a ma o kahi kamepiula e hoʻohana ana i iTunes - no kēia, hāʻawi ka noi noi i nā ʻōlelo kikoʻī.

Hoʻoiho iā VCVT Video Converter

OConv

ʻO ka mea hoʻohuli iConv, ʻano like loa me ka logic e hoʻohana ai me VCVT, e hiki iā ʻoe ke hoʻohuli koke i ka hoʻoili wikiō mua i hoʻokahi o ka ʻumikumamākahi i loaʻa. I ka ʻoiaʻiʻo, ʻelua mau ʻokoʻa a iConv me ka noi mua mai ka loiloi: he kumumana kukui a me ke kumukūʻai o ka mana piha, kahi e ʻike ʻia ana e kiʻekiʻe aʻe.

ʻAʻole ʻoe e lawe i ka mana o ka loulou me ka hoʻololi ʻana: e hana ʻia kekahi mau ʻano a me nā koho, a e hele kūlohelohe ʻia ka hoʻolaha ʻana, eia ʻaneʻi ʻaʻole wale i ke ʻano o nā kiko, akā ke pop-hi. Kēia puuli ʻole kēia ʻaʻohe wahi e hoʻohui i nā wikiō mai nā noi ʻē aʻe ma ka iPhone, hiki ke hana ʻia ma o ka waihona kikowaena, ʻo iCloud, a i ʻole ka lawe ʻana mai i kāu kamepiula ma o iTunes.

Hoʻoiho iConv

Pākuʻi Media Converter

ʻO ka mea koho hope o kā mākou loiloi, kahi hoʻololi wikiō ʻē aʻe: ʻo ka ʻoiaʻiʻo, ua hoʻonohonoho ʻia e hoʻololi i nā wikiō i nā faila, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻolohe i nā hanana ola, wikiō wikiō, blog a me nā wikiō ʻē aʻe me ka pale kiu ʻo iPhone, no ka laʻana, ma o ke poʻo.

Inā mākou e kamaʻilio e pili ana i nā hiki o ka hoʻopili ʻana i ka wikiō, a laila ʻaʻole i hoʻopiʻi ʻia ʻo Media Converter Plus: hiki ke kiʻi ʻia ke wikiō mai ka hale kiʻi iPhone, ma ka pilina ʻana i hoʻokahi pūnaewele ʻo Wi-Fi, ma o iTunes, me nā kikowaʻa kapuaʻi kaulana e like me Google Drive a me Dropbox. ʻAʻole kūkulu ʻia ka noi i nā kūʻai mai-ke kūʻai, akā ʻo ia kona pilikia nui: ua maʻamau loa ka hoʻolaha ʻana ma ʻaneʻi, ʻaʻohe ala ʻē aʻe e hōʻalo ai.

Hoʻoiho iā Media Converter Plus

Lana ko mākou manaʻo me ka kōkua o kā mākou loiloi ua hiki iā ʻoe ke koho i kahi hoʻololi wikiō kūpono no ʻoe iho: inā ke kī ʻia nā kope ʻelua i mua e hoʻololi i ka ʻano wikiō, a laila pono ke kolu o nā hihia inā e hoʻololi ai i ke wikiō i leo.

Pin
Send
Share
Send