Pehea e kau ai i ka huli ʻana ʻo Google ma kahi kamepiula

Pin
Send
Share
Send

Ua ʻike lōʻihi nā mea nona nā polokalamu kelepona i ka hana e like me ka huli ʻana i ka leo, akā naʻe, ua ʻike ʻia i nā kamepiula ʻaʻole i hala a ʻoi loa ka mea i noʻonoʻo ʻia. Ua hoʻopili ʻia ʻo Google i ka huli ʻana i ka leo leo i kāna polokalamu Google Chrome, e hiki ai i kēia manawa ke hoʻomalu ʻia e ka mana o ka leo. Pehea e hiki ai a hoʻonohonoho i kēia pono hana i loko o kahi polokalamu kele pūnaewele, e wehewehe mākou i kēia ʻatikala.

E huli ma ka huli leo leo ma Google Chrome

ʻO ka mea mua, pono e hoʻomaopopo ʻia e hana wale ana ka mea hana ma Chrome, no ka mea ua hoʻomohala ʻia e ia me nā Google. Ma mua, pono ia e hoʻonohonoho i ka hoʻonui a hiki i ka huli ʻana ma o nā pae, akā, i nā hōʻano hou o ka polokalamu, ua loli nā mea āpau. ʻO ke kaʻina holoʻokoʻa e lawe ʻia i loko o kekahi wale nō:

Kaʻahiki 1: Hoʻomau i kāu polokalamu kele pūnaewele i ka mana hou

Inā ʻoe e hoʻohana nei i kahi kūlana kahiko o ka polokalamu kele pūnaewele, ʻaʻole hiki ke hana pololei ka hana ʻimi a pono ʻole ia manawa no ka mea ua hoʻihoʻi hou ʻia. No laila, pono ʻoe e nānā koke no nā hoʻonui, a inā pono, hoʻonoho iā lākou:

  1. E wehe i ka papa kuhikuhi popo Ikemaka a hele aku "E pili ana iā Google Chrome".
  2. ʻO ka ʻimi maʻalahi no nā hōʻano hou a me kā lākou hoʻokomo, inā pono, e hoʻomaka.
  3. Inā hele maikaʻi ʻia nā mea āpau, e hoʻomaka hou a Chrome, a laila e hōʻike ʻia kahi microphone ma ka ʻaoʻao ʻākau o ka pā kī.

Kaʻoi aʻe: Pehea e hoʻopili ai i ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome

KaʻAnuʻu 2: Hoʻokomo i ka hoʻokele mikrophone

No nā kumu palekana, e hāhai i ka mea ʻike i nā pūnaewele ʻē aʻe, e like me ke kāmaka a me nā mikopō. Hiki iā ia ke pili paha i ka palena i ka ʻaoʻao me ka ʻimi ʻana i ka leo. I kēia hihia, loaʻa iā ʻoe kahi hoʻolaha kūikawā ke ʻimi ʻoe e hoʻokō i kahi kauoha leo, kahi āu e pono ai e hoʻoponopono hou i ke kihi "Hāʻawi mau i ke mikropon a pau".

ʻ 3lelo 3: Nā ʻōkuhi leo huli leo hope

Hiki ke hoʻopau ʻia ka hana ʻelua, no ka mea ke hana pono ka leo kauoha a neʻe mau i ka manawa, akā i kekahi mau mea, pono e hana ʻia nā hoʻonohonoho kikoʻī o kekahi mau ʻāpana. E hoʻopau iā ia, pono ʻoe e hele i kahi ʻaoʻao kūikawā no ka hoʻoponopono ʻana i nā hoʻonohonoho.

E hele i ka ʻaoʻao ma nā hulina Google

Maanei hiki i nā mea hoʻohana ke huli i ka ʻimi palekana, kahi mea e pau loa ai kēia mea. Eia kekahi, aia kahi hoʻonohonoho o nā kauā pili pili ma ka ʻaoʻao hoʻokahi a me nā hoʻonohonoho hulina leo leo kani leo nui.

E hoʻolohe i nā ʻōlelo ʻōlelo. Pili ka leo leo a me ka hōʻike laulā o nā hopena ma muli o kāna koho.

E heluhelu pū:
Pehea e hoʻonohonoho ai i kahi microphone
He aha ka mea inā hana ʻole ka microphone

Ke hoʻohana ʻana i nā kauoha leo

Me ke kōkua o nā leo leo, hiki iā ʻoe ke wehe koke i nā ʻaoʻao i pono, e hana i nā hana like ʻole, kamaʻilio me nā hoaaloha, loaʻa nā pane wikiwiki a hoʻohana i ka ʻōnaehana hoʻokele. Loaʻa nā ʻike hou aʻe e pili ana i kēlā me kēia kauoha leo i ka ʻaoʻao Kōkua Google. Aneane āpau lākou e hana i ka mana Chrome no nā kamepiula.

E hele i ka ʻaoʻao papa leka uila leo Google

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonoho ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana o ka huli ʻana i ka leo. Hoʻonohonoho ʻia ia i kekahi mau minuke a ʻaʻole pono ia i kahi ʻike kūikawā a mākaukau paha. Ma hope o kā mākou mau ʻōlelo, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho koke i nā mika kūpono a hoʻomaka e hoʻohana i kēia hana.

E heluhelu pū:
Nānā leo leo ma Yandex.Browser
ʻO ke kani leo ʻona
Nā Kōkua leo No ka Android

Pin
Send
Share
Send