Pehea e hiki ai iā NPAPI ke Yandex.Browser?

Pin
Send
Share
Send

I ka manawa like, nā mea hoʻohana o Yandex.Browser a me nā mea pūnaewele ʻē aʻe e pili ana i ka mīkini Chromium like me ka hoʻomanaʻo o ka ʻenehana NPAPI, ka mea e pono ai i ka wā e hoʻomohala ai i nā plug-ins, me ka Unity Web Player, Flash Player, Java, etc. Paʻa mua ka lono i ka makahiki 1995, a mai ia manawa ua pālahalaha loa i nā aneʻe āpau.

Akā, ma mua o hoʻokahi makahiki a me hoʻokahi hapa i hala, ua hoʻoholo ka hana a Chromium e haʻalele i kēia ʻenehana. Hoʻomau ka hana ʻo NPAPI ma Yandex.Browser no hoʻokahi makahiki, e kōkua ana i nā mea hoʻomohala o nā pāʻani a me nā noi e pili ana i ka NPAPI e loaʻa ai kahi mea hou. A i Iune 2016, ua pio kā NPAPI ma Yandex.Browser.

Hiki paha i hiki iā NPAPI ke Yandex.Browser?

Mai ka manawa i hoʻolaha ʻia ai ʻo Chromium e pani ʻia ke kākoʻo ʻana iā NPAPI a hiki i ka wā pio ʻia ma Yandex.Browser, ua hanana kekahi mau hanana nui. No laila, hōʻole ʻo Unity a me Java e kākoʻo a hoʻomohala hou i kā lākou huahana. Wahi a ia, waiho ʻia i loko o nā plugins pūnaewele ʻaʻole i hoʻohana hou ʻia e nā pūnaewele me kahi kumu ʻole.

E like me ka mea i ʻōlelo ʻia, "... ma ka hopena o 2016, ʻaʻole hoʻokahi ʻenehana pan papakahi no nā Windows me ke kākoʻo NPAPI". ʻO ka mea o kēia ʻano hana ua kaʻaila, ua pau ka hoʻokō i nā koi o ka palekana a me ka paʻa, a ʻaʻole wikiwiki loa i ka hoʻohālikelike ʻia me nā hopena hou o kēia wā.

I ka hopena, ʻaʻole hiki iā ia ke hiki iā NPAPI i kekahi ʻano ma ka polokalamu. Inā makemake ʻoe i ka NPAPI, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka Pūnaewele Internet ma Windows a ʻ .lelo ma Mac OS. Eia nō naʻe, ʻaʻohe mea e hōʻoiaʻiʻo ai i ka lā ʻapōpō e hoʻoholo ai nā mea hoʻomohala o kēia mau pūnaewele i ka haʻalele i ka ʻenehana like ʻole i ka manaʻo no nā mea hou a palekana.

Pin
Send
Share
Send