Pehea e hana ai iā Yandex he pūnaewele

Pin
Send
Share
Send

ʻO Yandex kahi mīkini ʻenehana hou a maʻalahi i ka hana i nā hana he nui. He mea maikaʻi loa ia e like me kahi ʻaoʻao home, no ka mea e hoʻolako i ka ʻike, nā wānana, nā hanana hanana, nā leka ʻo ke kūlanakauhale, e hōʻike ana i nā kaʻina kaʻa ma nā manawa, a me nā wahi lawelawe.

Ke hoʻonohonoho pono nei i ka pūnaewele ʻo Yandex e like me kāu ʻaoʻao home he maʻalahi. Ma hope o ka heluhelu ʻana i kēia ʻatikala, e ʻike ʻoe i kēia.

No ka hiki iā Yandex ke wehe koke iā ia ma hope o ka hoʻokuʻu ʻana i ka polokalamu, kau wale i ka "E hoʻonohonoho iā Home" ma ka ʻaoʻao nui o ka pūnaewele.

E noi ʻo Yandex iā ʻoe e hoʻokomo i kāu kikowaena pūnaewele ma kāu polokalamu kele pūnaewele. ʻAʻole ʻokoʻa nā hoʻonohonoho ʻana i nā mea i hoʻonui ʻia i nā polokalamu kele like ʻole, a ʻo ia hoʻi, e noʻonoʻo mākou i ke kaʻina hana e kau nei i kekahi mau polokalamu kaulana no ka ʻike pūnaewele ma ka pūnaewele.

E hoʻouka i ka hoʻonui no Google Chrome

Kaomi Kākoʻo Hoʻohui. Ma hope o ka hooulu hou ʻana iā Google Chrome, ma ka hoʻopili ʻana i ka ʻaoʻao o ka home ma Yandex e wehe. I ka wā e hiki mai ana, hiki ke hoʻopau ʻia ka hoʻonui ʻia i nā ʻōnaehana hoʻonohonoho.

Inā ʻaʻole ʻoe makemake e hoʻokomo i ka hoʻonui, hoʻohui i ka ʻaoʻao home ma ka lima. Hele i nā hoʻonohonoho o Google Chrome.

E hoʻonoho i kahi kahi kokoke i "ʻaoʻao paʻa" i ka "Ke hoʻomaka e wehe" a kaomi "Hoʻohui".

E hoʻokomo i ka helu o ka home home Yandex a kaomi OK. Hoʻihoʻi hou i ka papahana.

E hoʻouka i ka hoʻonui no Mozilla Firefox

Ma hope o ka kaomi ʻana i ka pihi "E like me Home", hiki iā Firefox ke hōʻike i kahi leka e pili ana i ke kāohi ʻana i ka hoʻonui. Kaomi "Allow" e hoʻokomo i ka hoʻonui.

I ka puka aʻe, kaomi "Hoʻopili." Ma hope o ke kahe hou ʻana, e lilo ʻo Yandex i ka ʻaoʻao home.

Inā ʻaʻohe hoʻomaka o ka ʻaoʻao ʻaoʻao ma ka ʻaoʻao nui a Yandex, hiki iā ʻoe ke kuhikuhi maʻamau. Mai ka papa kuhikuhi Firefox, koho i nā koho.

I ka pā "Basic", loaʻa ka laina "Home ʻaoʻao", e komo i ka address o ka ʻaoʻao home Yandex. ʻAʻole ʻoe e hana i kahi mea ʻē aʻe. E wehe hou i kāu pūnaewele a ʻike ʻoe e hoʻomaka koke ana ʻo Yandex.

Ke kau nei i kahi noi no Internet Explorer

Ke hoʻolālā nei ʻoe iā Yandex e like me kāu ʻaoʻao ma ka Pūnaewele Internet, aia kahi hiʻohiʻona. ʻOi aku ka maikaʻi ma ke komo ʻana i ka leka uila home maʻamau i nā hoʻonohonoho ʻana o ka polokalamu pono hiki i ka hoʻonohonoho ʻana i nā noi pono ʻole. E hoʻolei i ka Pūnaewele Internet a hele i kāna mau waiwai.

I ka pahu Nui, ma ke kahua home, e hoʻokomo maʻalahi i ka helu o ka home home Yandex a kaomi ka OK. Hoʻomaka ka Explorer a hoʻomaka i ka nalu ʻana i ka Pūnaewele me Yandex.

No laila mākou i nānā i ke kaʻina o ka hoʻonohonoho ʻana i ka ʻaoʻao home Yandex no nā ʻōmaʻomaʻo ʻē aʻe. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hoʻouka iā Yandex.Browser i kāu kamepiula e loaʻa i nā hana pono a pau o kēia lawelawe. Lana ko mākou manaʻo ua ʻike ʻoe i kēia ʻike.

Pin
Send
Share
Send