DVDVideoSoft Free Studio 6.6.40.222

Pin
Send
Share
Send


Pāʻani DVDVideoSoft Free - He hōʻiliʻili nui o ka polokalamu no ka hoʻopaʻa ʻana, hoʻoponopono a hoʻololi i nā leo, nā wikiō a me nā kiʻi.

Hoʻoiho a hoʻoili i ka wikiō a me ka leo leo mai nā lawelawe lawelawe kaulana loa. Hoʻokomo ʻia ka mea hoʻopā ahi wai i ka ʻohi.

Paipai mākou iā ʻoe e nānā: nā papahana ʻē aʻe no ka hoʻololi ʻana i ke ʻano o ke mele

Hiki ke hoʻoiho ʻia nā polokalamu āpau ma ka pūnaewele mana.

Polokalamu no ka hana me ka wikiō You Tube

Free Download YouTube
Hiki iā ʻoe ke hoʻoiho i ke wikiō mai You Tube ma ka paʻi ʻana i ka loulou i ka loulou i ka pākuʻi ʻana i ka pihi pili. Hiki iā ka polokalamu ke hoʻololi koke i ka wikiō i ke koho i koho ʻia a me ke kani leo ʻana mai nā wikiō.

Free YouTube me ka MP3 Converter
He ʻokoʻa kēia polokalamu ma mua o ka mea i loko o nā ʻōnaehana hoʻololi e hiki iā ʻoe ke koho i nā leo leo wale nō. Hoʻoluli ʻia ke kani i MP3, FLAC, M4A, AAC, WAV a me OGG.

Free YouTube me ka DVD Converter
Hoʻopau ka mea hana i ka wikiō mai YouTube, e hoʻohuli koke iā ia i ka nūhou i koho ʻia (NTSC a i ʻole PAL) a ke kao aku nei i ka wikiō hopena i kahi disc ʻoki ʻole.

Hoʻouka YouTube Pūnaewele
Mālama maʻalahi. Hana ia i hoʻokahi hana wale nō: hoʻoiho i nā wikiō i kāu kanala Tube.


Polokalamu no ka hoʻouka ʻana i ka ʻike

Ma ka papa inoa ʻike mākou i nā papahana ʻehiku no ka hoʻoiho. Ke hoʻohana nei i kēia polokalamu, hiki iā ʻoe ke kiʻi i nā kumuhana media mai ka hoʻokipa wikiō ʻO Vimeo, Hoʻolālā, Coub a me NikoVideoe like me nā kiʻi Instagram a me ke mele me Kono hoʻokaho.

Hoʻololi pū kekahi Rockers i nā faila i hoʻoili ʻia i nā ʻano.

Hiki iā client torrent ke kiʻi i nā faila ma o nā mea track torrent.

Hoʻopaʻa polokalamu

Nā polokalamu i kēia wikiō record recordNā ʻ Reclelo Moʻolelo Wiki) a kamaʻilio Skype (Nā Koi Memo Piʻi Kelepona Kūʻai no Skype).

Nā ʻ Reclelo Moʻolelo Wiki
Nā Kid Free Screen Video Recorder e lawe i nā kī a me nā wikiō mai ka pākaukau, ka puka aniani a i ʻole kahi i wae ʻia o ka maka.

Nā Koi Memo Piʻi Kelepona Kūʻai no Skype
He hana maʻalahi no ka hoʻopaʻa ʻana i nā kamaʻilio ma Skype. Hiki iā ia ke hoʻopaʻa i hoʻokahi interlocutor, i hoʻokahi manawa (hālāwai) a i ʻole he mele kani wale nō.

ʻAʻole ʻike ka mea kākau pehea e komo ai i loko o kēia poloka Wikiō ʻ tolelo wikiō i DVD Converter. ^ E Ha yM. E kamaʻilio mākou e pili ana iā ia ma lalo.

Hoʻoponopono Pūnaewele

Eia nā pono hana no ka hoʻololi ʻana i ke kani (Lunahooponopono leo audio) ke wikiō (wikiō)Luna hoʻoponopono wikiō pūnaewele), me he papahana no ka hoʻololi ʻana i nā wikiō (Free Video Flip a hoʻoili) a he polokalamu no ka hoʻokumu ʻana i nā GIF mai clip (ʻO kahi mea hana pono gif).

Lunahooponopono leo audio
Hiki i ka Lunahooponopono Audio Hiki ke mālama i nā ʻāpana i koho ʻia (hoʻokahi a ʻoi aʻe paha) kahi mele mele.

Eia kekahi, ʻo ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ka nui o nā ʻāpana i koho ʻia,

hoʻoponopono i ka metadata a hoʻohui i ka mea uhi uhi.

Hiki ke hoʻohuli ʻia ka faila hopena i nā ʻano leo leo like ʻole.

Luna hoʻoponopono wikiō pūnaewele
Hoʻohana ʻia ia ma nā kānāwai kuono e like me ka mea hoʻoponopono ed. Mālama i nā ʻāpana, hoʻoponopono i ka nui, hoʻokaʻa i ke wikiō a hoʻololi i nā faila i nā ʻōmole like ʻole, e komo me MP3.

Free Video Flip a hoʻoili
Hiki i ka papahana ke hoʻohālikelike i ka lele a me ke kuʻikahi, huli i ke kiʻi o kahi ʻano wikiō. ʻO kekahi mea hoʻololi i kekahi manawa.

ʻO kahi mea hana pono gif
Mālama ʻo Gif Maker iā ʻoe e hana i "GIFs" mai nā ʻāpana wikiō. Hoʻoponopono ʻia nā ʻano hoʻokele pāʻani, wikiwiki, ʻahuʻula a me ka maikaʻi Gif.

Pūnaehana hoʻololi

Kōkua nā polokalamu i kēia palaka i ka hoʻololi ʻana i ke wikiō (MP4 Converter Video) ka leo,Audio hoʻololi), nā kiʻi (Hoʻohuli ʻo ke kiʻi manuahi a hoʻololi ma ke ʻano), hana i nā kiʻī mai nā kihi (Pāʻaha wikiō i JPG Converter), e kiʻi mai i nā mele leo wikiō mai wikiō (Free wikiō ai MP3 Converter), a hoʻohuli i ka wikiō i DVD ʻano ʻanoWikiō ʻ tolelo wikiō i DVD Converter) a hoʻi hope (Wikiō ʻ tolelo wikiō i DVD Converter).

MP4 Converter Video
Hiki i ka mea hoʻolilo ke hoʻololi i ka wikiō i kēlā me kēia ʻano. No ka fao hana, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho pololei i ke ʻano iho a hoʻonohonoho iā ia. Mai nā hoʻonohonoho hiki iā ʻoe ke hana i nā presets.


Audio hoʻololi
ʻO ke ʻano o ke ʻano hana, like ka leo wale nō ma luna. Eia kekahi, hiki i ka polokalamu ke hana e hana i nā mea pāʻani mai nā faila hope loa i ka format m3u.

Hoʻohuli ʻo ke kiʻi manuahi a hoʻololi ma ke ʻano
Hiki i ka mea hoʻololi kiʻi ke hoʻololi iā ʻoe i ka nui o ke kiʻi i nā pikika a i ʻole ka mahele, e hoʻololi i ke ʻano a hoʻololi hou i ke kiʻi.

Pāʻaha wikiō i JPG Converter
Hoʻokumu ʻo Video wikiō i JPG Converter hana i nā hōʻikeʻike mai kahi wikiō ma ka hoʻohuli Jpg. ^ E Ha yM. Wahi a nā hoʻonohonoho, hana ʻia nā kiʻi ma hope o kahi helu i koho ʻia, kahi manawa kikoʻī, i hoʻololi ʻia i kēlā me kēia kiʻi kiʻi kiʻi i kahi kiʻi.

Free wikiō ai MP3 Converter
Kūpono kēia polokalamu i nā leo mai nā kiʻi a hoʻohuli i nā ʻano he nui. E like me Free Audio Converter, ma aneʻi hiki iā ʻoe ke hana i nā mea pāʻani.

Wīwī DVD hoʻoheheʻe i ka Video Converter
E hana ana kēia polokalamu me DVD, e hoʻohuli ana i ke wikiō i ke ʻano i koho ʻia. No kēlā me kēia kikoʻī, hiki iā ʻoe ke koho i kahi kōmike e hoʻoholo i ke ʻano o ka faila wikiō hope loa.

Wikiō ʻ tolelo wikiō i DVD Converter
ʻAʻole e like me ka mea ma mua, hana kēia mea hana i ka hana kū'ē: hoʻololi i ka wikiō i nā ʻano DVD like ʻole a kākau i nā hopena i kahi nele.


Kōkua a kākoʻo

Ma lalo o ka inoa o kēlā me kēia papahana ka pilina e alakaʻi ana i kahi haʻawina e pili ana i ka papahana ma ka pūnaewele mana.


Ma nā poloka "Nā Pūnaewele" Aia ke kākoʻo kākoʻo. Ke kaomi ʻana, kahi ʻaoʻao me ka nīnau pinepine i ka nīnau, e like me nā loulou i ka ʻaha kūkā a no ke kamaʻilio ʻana me ke kākoʻo.


ʻO nā paio o DVDVideoSoft Free Studio

1. ʻO kahi hoʻonohonoho nui o nā polokalamu no ka hana ʻana me nā faila multimedia.
2. Hiki ke hoʻonohonoho pono ʻia nā polokalamu āpau.
3. He nui nā ʻikepili e pili ana, aia kahi kaiāulu.
4. ʻO nā polokalamu a pau ka ʻōlelo iā Rūsia, me ke kākoʻo kōkua.

Cons DVDVideoSoft Free Studio

1. Wahi a ka mea kākau, nui nā mākeke o nā polokalamu (ʻoiai, he aha ka mea ʻē aʻe e manaʻo ai ʻoe mai ka polokalamu manuahi manuahi?).

Eia kahi hōʻuluʻulu o nā "papa pōhaku", mea hoʻopaʻa, mea hoʻoponopono a me nā mea hoʻohuli DVDVideoSoft. ^ E Ha yM. Maanei e ʻike ai ka poʻe a pau kahi papahana kūpono.

Hoʻoiho DVDVideoSoft Free Studio no ka manuahi

Hoʻoiho i ka ʻōnaehana hou o ka papahana mai ka pūnaewele kūlike

Hoʻohui i ka papahana:

★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 5 mai 5 (2 mau balota)

Nā papahana like a me nā ʻatikala:

Free wikiō ai MP3 Converter Nā Hamster Free Video Converter Nā ʻ Reclelo Moʻolelo Wiki Kekahi Video Converter Free

Kaʻana i kaʻatikala ma nā uia pūnaewele:
ʻO DVDVideoSoft Free Studio kahi manuahi piha hoʻopihapiha, piha pono no ka hana pono me nā faila multimedia. Hoʻokaʻawale nā ​​mea hana a me nā noi e hoʻokumu i ka huahana i ʻewalu mau hui.
★ ★ ★ ★ ★
Kākau: 5 mai 5 (2 mau balota)
Pūnaehana: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāwai: Hōʻike ʻikepili
Mea hoʻomohala: DVDVideoSoft Limited
Uku: Tauina
LOL: 2 MB
ʻ :lelo: Lūkia
Kākau: 6.6.40.222

Pin
Send
Share
Send