Hoʻihoʻi hou i ka Pūnaewele Google ma Android

Pin
Send
Share
Send

He mea paʻakikī loa ka nalowale ʻana o ke komo ʻana i kāu hōʻike ʻo Google ma Android, no ka mea ma hope o ka hoʻopili ʻana i ke kaina manawa ʻaʻole e noi hou i ka ʻōlelo huna e komo ai. Eia nō naʻe, inā ua hana ʻoe i kahi mākeke a i ʻole pono ʻoe e hoʻololi i kahi ʻaoʻao ʻē aʻe, a laila hiki paha ke emi loa i ka ʻike i ka waihona nui. ʻO ka mea pōmaikaʻi, hiki ke hoʻihoʻi ʻia me ka ʻole o nā pilikia.

ʻO ke kaʻina Hoʻolaʻi Kūʻē Manaʻo Android

I mea e ʻike hou ai i ka polokalamu, pono ʻoe e ʻike e pili ana i ka leka uila leka uila i pili i ka hoʻopaʻa inoa, a i ʻole ka helu kelepona, i pili pū ʻia i ka wā e hana ana i ka moʻokāki. Eia kekahi, pono ʻoe e ʻike i ka pane i ka nīnau huna āu i komo ai i ka wā o ke kau inoa.

Inā loaʻa iā ʻoe kahi leka uila a i ʻole helu kelepona ʻaʻole kūpono, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi hou i kāu moʻokāki me ka hoʻohana ʻana i nā ala maʻamau. I kēia hihia, pono ʻoe e kākau i ke kākoʻo o Google a noi aku i nā ʻōlelo aʻoaʻo hou.

Hāʻawi ʻia ʻoe e hoʻomanaʻo i ka helu leka uila a me / a i ʻole helu kelepona i hoʻopā ʻia i kāu moʻokāki, ʻaʻole ʻoe e loaʻa i kahi pilikia i ka hoʻihoʻi.

Inā ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i kāu hoʻonohonoho a kūʻai aku paha i kahi polokalamu Android hou, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke komo i loko o kāu moʻokāki Google, a laila e hoʻohana i ka lawelawe kūikawā e hoʻihoʻi i ke komo ʻana. No ka hana ʻana i kēia, pono ʻoe i kāu kamepiula a i ʻole nā ​​polokalamu ʻē aʻe e hiki ai iā ʻoe ke wehe i kēia ʻaoʻao.

Nā ʻōlelo ʻōlelo hou aʻe:

  1. Ma hope o ka hele ʻana i ka ʻaoʻao no ka hoʻihoʻi ʻana i kahi kūlana kūikawā, koho "Ua poina i kāu leka uila?". ^ E Ha yM. Pono ʻoe e koho i kēia mea wale nō inā ʻaʻole ʻoe e hoʻomanaʻo pono i ka leka uila mua (leka uila).
  2. I kēia manawa pono ʻoe e hoʻokomo i kahi leka uila leka uila a i ʻole helu kelepona āu i kuhikuhi ai ke kau inoa ʻana i kāu moʻokāki ma ke kākoʻo. E noʻonoʻo i nā hana aʻe e hoʻohana ana i ka hoʻohālike o ka hoʻihoʻi ma o ka helu kelepona.
  3. E hele mai kahi palapala hou ma kahi āu e pono ai e hoʻokomo i kahi pāʻālua hōʻoia i loaʻa iā ʻoe ma SMS.
  4. I kēia manawa pono ʻoe e hele mai i kahi ʻōlelo hou e pono ai e hoʻokō i nā koi o Google.

Ma kahi o ke kelepona i ka papa hana 2, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi pahu leka uila i mālama ʻia. I kēia hihia, pono ʻoe e kaomi i ka loulou kūikawā e hele mai i ka leka a hōʻike i ka ʻōlelo hou i loko o kahi kūlana kūikawā.

Inā ʻoe e hoʻomanaʻo i kāu kaomi o kāu moʻokāki, e lawa ana ia e komo i loko o kahi pānaʻi i ka hana mua, a ʻaʻole koho i ka loulou "Ua poina i kāu leka uila?". ^ E Ha yM. E hoʻohuli ʻia ʻoe i ka puka aniani kūikawā kahi āu e pono ai e pane i kahi nīnau huna a hoʻokomo i kahi helu kelepona / leka uila leka uila e kiʻi ai i kahi pāʻina hoʻihoʻi.

Hiki ke noʻonoʻo ʻia kēia hoʻihoʻi ʻana o ke komo aku, akā naʻe, loaʻa iā ʻoe kekahi mau pilikia me ka hoʻonohonoho like a me ka hana ʻana i ka waihona, me ka ʻike ʻole o ka ʻike o ka ʻike. I kēia hihia, pono wale ʻoe e hoʻopili i waho o kāu waihona a hoʻopaʻa hou.

E aʻo hou: Pili i waho o kāu waihona Google ma Android.

Ua aʻo ʻoe pehea e komo ai i kāu moʻokāki Google ma Android inā ua nalowale nā ​​ʻikepili mai ia.

Pin
Send
Share
Send