Mail.ru Mea Hana Kahu Pūnaewele

Pin
Send
Share
Send

Hoʻokumu nā hua'ōlelo huaʻōlelo i nā hui paʻakikī o nā helu, nā luna a me lalo paha o nā leka Pelekane a me nā ʻano like ʻole. Mālama kēia i ka hana no kahi mea hoʻohana e pono ke kuhikuhi i ka ʻōlelo huna o ka nui o ka paʻakikī o ka hōʻoia ʻana i ka palekana o kāna moʻokāki. ʻO ka pūnaewele pūnaewele Mail.ru hiki iā ʻoe ke hoʻokumu i kahi ʻōlelo huna no ka hoʻohana hou ʻana i nā pūnaewele.

Huaʻōlelo huna ma Mail.ru

ʻOiai ke kū nei o ka lawelawe huaʻōlelo huna i ka ʻaoʻao ʻikepili i ka mālama ʻana i kāu leka uila, hiki i nā mea a pau ke hoʻohana iā ia, me kaʻole e loaʻa ana kahi moʻokāki ma Mail.ru.

  1. E hele i ka palapala palekana Mail.ru.
  2. Hele i ka papahele E hana i ka ʻōlelo huna a lomi wale no loulou loulou Hōʻoiaʻiʻo huaʻōlelo.
  3. I ka mua, hiki iā ʻoe ke nānā i kāu ʻōlelo huna no ka hilinaʻi. Akā e pono mākou e hoʻololi i ke ʻano Mālama i ka ʻōlelo huna.
  4. Kēia ka poni polū e kū mai Huli i ka ʻōlelo huna. ^ E Ha yM. Kaomi ma luna o laila.
  5. Pono ʻoe e kope i kēia hoʻohui a hoʻonohonoho / hoʻololi i ka ʻōlelo huna i ka pūnaewele kahi e pono ai. Inā ʻaʻole i hui ʻia ka password i loaʻa iā ia, e kaomi ma ke pihi Resetʻo ia ka mea i lalo o ke kahua o ka password, a e hana hou i ke kaʻina o ka hanauna.

Manaʻo mākou e mālama palekana i kāu ʻōlelo huna, no ka hoʻomanaʻo ʻana he nui loa ia. E hoʻohana i kahi hiʻohiʻona kūkulu ʻia e hoʻomanaʻo nei i ka ʻōlelo huna.

E heluhelu hou: pehea e mālama ai i nā hua huna ma Yandex.Browser, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox

Inā poina koke ʻoe i ka password i mālama ʻia i loko o ka Pūnaewele Pūnaewele, hiki iā ʻoe ke ʻike mau iā ia ma o nā pae.

More: Pehea e ʻike ai i nā hua huna huna i Yandex.Browser, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox

I ka hopena, pono ke nānā ʻia nā ʻōlelo huna e kā Mail.ru i kahi kiʻekiʻe o ka paʻakikī. No laila, inā makemake ʻoe i ka pale o ke kiʻekiʻe, ke aʻo aku nei mākou iā ʻoe e mālama i nā lawelawe pūnaewele ʻē aʻe e hiki ai iā ʻoe ke hana i kahi code palekana o nā mea paʻakikī loa.

E heluhelu hou: Pehea e hānai ai i ka ʻōlelo huna pūnaewele ma ka pūnaewele

Pin
Send
Share
Send