E hoʻouka i kahi blocker AdBlock ma Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

Hoʻopiha ka pūnaewele honua hou i ka hoʻolaha ʻana, a ʻo kona helu ma nā pūnaewele like ʻole e ulu wale ana i ka manawa. ʻO ia ke kumu no ke kāohi ʻana i kēia ʻike ʻole ʻole no nā mea hoʻohana. I kēia lā, e kamaʻilio mākou e pili ana i ke kau ʻana i kahi mea hoʻohana kūpono loa i hoʻolālā ʻia no ka polokalamu kaulana loa - AdBlock no Google Chrome.

Hoʻoponopono ʻo AdBlock no Google Chrome

Hiki ke loaʻa nā āpau no nā Pūnaewele Pūnaewele a Google ma loko o ka hale kūʻai ʻoihana - Chrome WebStore. ʻOiaʻiʻo, aia nō ʻo AdBlock i loko, he loulou i hōʻike ʻia ma lalo nei.

Hoʻoiho iā AdBlock no Google Chrome

Kākau: ʻO ka ʻōnaehana hoʻonohonoho Google ka mea i koho ʻia ʻelua koho AdBlock. E makemake ana mākou i ka mea i hana mua, he nui kahi nui o nā hoʻonohonoho a kau ʻia i ke kiʻi ma lalo nei. Inā makemake ʻoe e hoʻohana i kāna ʻano hoʻohui, e heluhelu i nā ʻōlelo aʻo i lalo.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻokomo ai i ka AdBlock Plus ma Google Chrome

  1. Ma hope o ka loulou i ka loulou ma luna o ka ʻaoʻao AdBlock i ka hale kūʻai, kaomi ma luna o ka pihi Hoʻohui.
  2. E hōʻoia i kāu mau hana i ka pukaaniani pop-up ma ka kaomi ʻana i ka mea i hōʻike ʻia ma ka kiʻi ma lalo.
  3. Ma hope o kekahi mau kekona, e hoʻohui ʻia ka hoʻonui ʻana i ka polokalamu kele, a e wehe ʻia kāna pūnaewele kūmole i kahi kī hou. Inā ʻike ʻoe i kahi memo ma nā kikowaena o Google Chrome "E hoʻokomo iā AdBlock", kaomi ma luna o ka loulou ma lalo o ke ʻaoʻao kākoʻo.
  4. Ma hope o ka hoʻokomo pono ʻana i ka AdBlock, e ʻike ʻia kahi pōkole ma ka ʻaoʻao o ka pou wā noho, kaomi ma luna o ka mea e wehe ai i ka papa kuhikuhi nui. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ka pehea e hoʻonohonoho ai i kēia hoʻohui no ka mea pono ʻana o ka hoʻolaha ʻana i nā ʻoihana maʻalahi a me ka nalu punaewele mai kahi ʻokoʻa i loko o kā mākou pūnaewele.

    More: Pehea e hoʻohana ai iā AdBlock no Google Chrome

E like me kāu e ʻike ai, ʻaʻohe mea paʻakikī i ka hoʻokomo ʻana iā AdBlock ma Google Chrome. Hoʻopili ʻia nā mea ʻē aʻe i kēia polokalamu me ka hoʻohana ʻana i kahi algorithm like.

E heluhelu pū: ka hoʻonohonoho ʻana i nā hoʻohui hoʻohui ma Google Chrome

Pin
Send
Share
Send