Ke Kulanui Microsoft

Pin
Send
Share
Send

Ua manaʻo ʻia e nā poʻe he nui e heluhelu i ka nūhou, mai ka lā i hala aku nei kahi mana hou o ka keʻena office Office Microsoft Office 2013 i kūʻai aku ʻia kekahi mau mana o ka pūpū me nā papahana ʻē aʻe i hoʻoiho ʻia; eia hoʻi, hiki ke kūʻai aku i nā ʻano laikini like ʻole no ka hoʻohana ʻana o ka Office hou, i hoʻolālā ʻia e nā kānaka kūwaho a me nā mea kū kānāwai, aupuni a me nā kula hoʻonaʻauao, etc. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ke kumukūʻai o ka Office of Microsoft Office laikini no nā noi like ʻole, no ka laʻana, ma aneʻi.

E ʻike pū: nā kikowaena manuahi o Microsoft Office 2013

Keena Hana55 Home Home

ʻO Microsoft ponoʻī, kahi aʻu i ʻike ai, e kuhikuhi ana i ke kūʻai ʻana i ke Keʻū hou i ka koho "Office 365 Home Advanced". He aha kēia Ma ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ia ka ʻāpana like hoʻokahi 2013, me kahi uku uku o hoʻokahi mahina. Ma ka manawa like, hoʻokahi ʻāpana Office 365 e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohana i ka noi o Office 2013 ma 5 mau kamepiula ʻē aʻe (me nā Macs), e hoʻohui iā 20 GB i kāu kikowaena lani SkyDrive no ka manuahi, a loaʻa pū hoʻi iā 60 mau minuke kelepona i nā kelepona maʻamau ma Skype i kēlā me kēia mahina. ʻO ke kumukūʻai o kēia inoa inoa he 2499 mau rubles i kēlā me kēia makahiki, e uku ʻia ka uku ma ka mahina, a me ka malama mua o ka hoʻohana ʻana he manu ʻole (ʻoiai inā e komo ʻoe i ka ʻike pepa kāleka, e uku ʻia ʻoe iā 30 mau rubles i ka wā e hōʻoia ai ke kāleka, a inā ʻaʻole ʻoe e kāpae i ka laima i loko o hoʻokahi mahina, e uku ʻia ka kālā no ka hope aʻe. nanā).

Ma ke ala, hoʻohana ʻia ka huaʻōlelo "cloud" i loko o nā loiloi e pili ana i ka Office 365 ʻaʻole e hoʻoweliweli iā ʻoe - ʻaʻole kēia manaʻo ke hana wale nō inā loaʻa iā ʻoe ka pūnaewele. ʻO kēia nā noi like i kāu kamepiula e like me ka maʻamau o ka papahana, aia wale nō me ka uku kālā. Iʻoiaʻiʻo, ʻaʻole wau i maopopo i ka mea e pili ai kona ao i ka "home home" version. ʻAʻole hiki iaʻu ke inoa i ka hiki ʻana o ka hoʻohana ʻana i SkyDrive no ka mālama ʻana i nā palapala, ʻokoʻa ʻē aʻe kēia hiki ke hoʻokō ʻia i nā helu mua o ka pākia. ʻO ka hōʻike wale ʻana e hiki ai ke kiʻi i nā noi Office i makemake ʻia mai ka pūnaewele ma kahi ʻē aʻe (no ka laʻana, i loko o kahi cafe pūnaewele) e hana pū me ka palapala. Ma hope o ka hana, e kāpae ʻia ia mai ka kamepiula.

Keena 2013 a i 365?

ʻAʻole au i ʻike inā e kūʻai ʻoe i ka Keʻena hou 2013, akā inā ʻoe e kūʻai aku, a laila e noʻonoʻo pono iaʻu e noʻonoʻo pono ma mua o ke koho ʻana i kahi mana āu e pono ai.

No ka laʻana, e hoʻohālikelike i nā mana o ka mana i makemake nui ʻia i ka wā e hiki mai ana - Ke keʻena no ka home a aʻo 2013 (ʻo ke kumukūʻai palapala laikini no ka hoʻohana ʻana ma luna o hoʻokahi kamepiula ʻo 3499 mau rubles) a me Office 365 no kahi hoʻonui (uku kauā - 2499 rubles i ka makahiki) . ^ E Ha yM.

Inā ʻaʻole ʻoe ma kahi nui o nā kamepiula (PC a me ka laptop i ka home, MacBook Air mai kāu wahine a me MacBook Pro, nā mea āu e lawe nei me ʻoe e hana ai), a laila paʻa paha ia i ke kūʻai lilo ʻana i Office of the 2013 e uku haʻahaʻa iā ʻoe. mamua o ka uku dala ae no kekahi mau makahiki. Inā aia he mau kamepiula, a laila hōʻoia ʻia i ke Office 365 no ka home e hiki ke ʻoi aku ka maikaʻi. I kekahi hihia, hoʻolaha wau e noʻonoʻo e pili ana i ka mea kūpono iā ʻoe. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hōʻike i nā huahana ʻelua no ka manuahi no ka manawa palena manawa. ʻAʻole paha ʻoe i kūʻai lilo i kekahi o nā kau o mua o ke Keʻena a ʻaʻole ʻoe e ʻike i kahi nui i ke kūʻai ʻana i ka Microsoft Office 2013 laikini.

E nānā mua iā Microsoft Office 2013

Ua hoʻopaʻa wau i kahi wikiō pōkole kahi e ʻike ai ʻoe i kekahi mau papahana mai ka office office suite hou.

Pin
Send
Share
Send