Pahuʻula D-Link DIR-300 C1

Pin
Send
Share
Send

E like me kaʻu i kākau ai, ʻo ka D-Link DIR-300 C1 he mea ulana pōpilikia ʻē aʻe, nui nā mea hoʻohana e kamaʻilio nei i ka ʻatikala. ʻO kekahi o nā pilikia i loaʻa iā D-Link DIR-300 C1 kahi i kūʻai aku i kahi Wi-Fi, ʻo ia ka hiki ʻole i ka hoʻomaʻamaʻa firmware ma ke ala maʻamau, ma o ka pūnaewele hoʻonohonoho pūnaewele hōkuhi. Ke kūpaʻa ʻia ke kaʻina hana e pili ana i ka polokalamu āpau no nā mea holoʻokoʻa D-Link āpau, ʻaʻohe mea e kū ai, a me ka firmware, e like me ia, e mau ana 1.0,0. E wehewehe kēia haʻawina pehea pehea e hoʻoponopono ai i kēia pilikia.

Hoʻoiho iā D-Link Click'nʻAkele a hoʻonui hou firmware

Ma ka pūnaewele paena o D-Link, i ka loulou me ka firmware no D-Link DIR-300 C1 //ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-300A_C1/Firmware/ aia kekahi waihona ʻē aʻe - bootloader_update me ka waihona pūnaewele dcc_v.0.2 .92_2012.12.07.zip i loko. Hoʻoiho i kēia waihona pūnaewele a wehe i kāu kamepiula. A laila neʻe aku penei:

  1. I ka pihi hopena, e loaʻa i ka faila dcc.exe a holo iā ia - e hoʻomaka ka polokalamu D-Link Click'n'Connect. E kaomi i ke pihi nui "Nili a hoʻonohonoho i ka mīkini."
  2. Hoʻopau i nā ʻōlelo kuhikuhi a pau o ka polokalamu e hoʻopili ai i ke alahele, ma kēlā me kēia pae.
  3. Ke koi ka paipai iā ʻoe e hoʻoheheʻe ʻia DIR-300 C1 me ka polokalamu paʻa hou, ʻae kū a kali i ka hana e hoʻopau.

A ʻo kahi hopena, kahi āu e hoʻokū ai, ʻoiai ʻaʻole ia ka mea hope loa, akā piha ka hoʻokele D-Link DIR-300 C1. I kēia hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka firmware firmware hou e hoʻohana ana i ka polokalamu pūnaewele pūnaewele o ka halihali, e holo pono nā mea āpau e like me ka mea i hōʻike ʻia ma ka manual D-Link DIR-300 Firmware.

Pin
Send
Share
Send