Pehea e ʻike ai i ke kī o ka hoʻonohonoho pono ʻana o Windows 8 a me 8.1

Pin
Send
Share
Send

Inā ma nā kamepiula a me nā kamepiula me Windows 7 aia kahi mea i kākau ʻia i ke kī o ka huahana, i kēia manawa ʻaʻohe mea like ʻole, a ʻaʻohe ala ʻē aʻe e ʻike ai i ke kī ʻo Windows 8 paha. Eia kekahi, ʻoiai ʻoe i kūʻai aku i ka Windows 8 ma ka pūnaewele, ʻoiai paha ka mea e pono ai ʻoe e lawe i ka pahu hoʻohele mai ka pūnaewele Microsoft, e nalowale ke kī, a pono e kau iā ia i mea e hoʻoiho ai. E ʻike pū: pehea e ʻike ai i kahi kī huahana Windows 10.

Nui nā ala a nā polokalamu e ʻike ai i ke kī o ka ʻōnaehana o ka lawelawe e kau ʻia ma ka kamepiula, akā ma ke ʻano o kēia ʻatikala e noʻonoʻo wau he hoʻokahi wale nō: hōʻoia, hana a ʻole manuahi.

Loaʻa i ka ʻike e pili ana i nā kī o nā huahana a Microsoft i hoʻohana ʻia me ka polokalamu free ʻo ProduKey

I mea e ʻike ai i nā kī o ka ʻōnaehana hoʻonohonoho i hoʻonohonoho ʻia ma Windows 8, 8.1 a me nā ʻaoʻao o mua, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka polokalamu Produkey, kahi hiki ke hoʻoiho ʻia no ka manuahi o ka pūnaewele mea hoʻomohala //www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html

ʻAʻole koi ka polokalamu i ka hoʻonohonoho ʻana. E holo wale a e hōʻike ia i nā kī o nā huahana lako polokalamu a Microsoft i kau ʻia ma kāu kamepiula - Windows, Office, a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe.

Ua loaʻa iaʻu kahi ʻōlelo pōkole, akā ʻaʻole wau i ʻike i ka mea ʻē aʻe e hoʻohui ma ʻaneʻi. Manaʻo wau e lawa loa ia.

Pin
Send
Share
Send