Mālama mākou i nā leka mai Viber ma ka wahi o Android, IOS a me Windows

Pin
Send
Share
Send

Pono nā mea hoʻohana he nui o Viber e mālama i ka mōʻaukala o nā leka i hoʻouna ʻia a loaʻa ʻia ma ka lawelawe. E noʻonoʻo pono i nā ʻano hana a ka mea hoʻomohala a nā mea hoʻokumu e hoʻohana ai e hana i kahi kope o ka leka uila no nā poʻe Viber e hoʻohana ana i nā polokalamu e holo ana i ka Android, IOS a me Windows.

Pehea e mālama ai i nā leka ma Viber

Ma muli o ka ʻike ʻia a ʻike ʻia ma o Viber e mālama pono ʻia ma ka hoʻomanaʻo ʻana i nā mea hoʻohana, pono ka manaʻo e hoʻihoʻi hou i ka mea pono, no ka mea, ua nalowale paha, a maikaʻi ʻole ka pahuhopu me nā mea ʻē aʻe ma hope o kekahi manawa. Hāʻawi ʻia nā mea hana o Viber no nā hana i nā noi mea noi no ka Android a me IOS ka mea e hōʻoia ai i ka tangalola, a me ka hōʻola paʻa ʻana o ka ʻike mai ka ʻelele aku, a e kūkākūkā ʻia lākou e hana i kahi kope o ka mōʻaukala o ka leka.

Pūnaewele

Ka mālama ʻana i nā leka ma Viber no ka Android hiki ke hana i kekahi o nā ʻano hana maʻalahi loa ʻelua. ʻOkoʻa lākou ʻaʻole wale i ka algorithm o kā lākou hoʻokō ʻana, akā hoʻi i ka hopena hope loa, a no laila, ma muli o nā koi hope loa, hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou iho a i ʻole, i ʻole, i kahi paʻakikī.

Kaila 1: Kākau i hope

Ke hoʻohana nei i nā ʻōlelo i lalo, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kahi hoʻihoʻi mau o ka ʻike mai ka ʻelele a me kona hoʻihoʻi koke koke ʻana i ka noi Viber ma kēlā me kēia manawa. ʻO nā mea a pau e pono ai no ka hana ʻana i kahi hōkuhi, koe wale nō ka mea kūʻai mai no ka Android, he moʻolelo Google kahi e loaʻa ai i ka uhi ʻana o ke ao ma o ka ʻoihana ʻoihana maikaʻi, ʻoiai, e hoʻohana ʻia ʻo Google Drive e mālama i kahi kope o nā memo a mākou e kūkulu ai.

E heluhelu pū:
Ke hana nei i kahi Pūʻōlelo Google ma kahi Smartphone Android
Pehea e komo ai i kāu moʻokāki Google ma Android

  1. Hoʻomaka mākou i ka ʻelele a hele i kāna papa hana nui ma ka paʻi ʻana i ʻekolu kihi ākea ma ka piko o ka papa ʻākau a i ʻole ke kaʻe ʻana i ke alualu mai iā lākou. Hoʻopuka i ka mea "Nā hoʻonohonoho".
  2. Hele i ka ʻāpana "Moʻokāki" a wehe i ka mea i loko "Pūnaewele".
  3. A ma ka hanana e hōʻike ana ka ʻaoʻao kākau "ʻAʻohe pilina me Google Drive", e hana i kēia:
    • Kaomi ma ka loulou "hoʻonohonoho". ^ E Ha yM. Ma hope, e hoʻokomo i ka loulou mai kāu moʻokāki Google (leka uila a helu kelepona paha), kaomi "E aʻe", e kuhikuhi i ka ʻōlelo a hoʻopaʻa ʻia.
    • Ke aʻo nei mākou i ka ʻaha laikini laikini a ʻae i kāna mau ʻōlelo me ke kaomi o kahi pihi Hōʻa ʻia. ^ E Ha yM. Hoʻopili ia, pono ʻoe e hāʻawi i ka palapala noi a ka luna ʻelele ke komo aku i ka Google Drive, no kā mākou kaomi "" ALOHA " ma lalo o ke noi pono ʻana.

    Akā ʻoi aku ka nui o ka hiki ke hana i kahi kope kope o ka leka a mālama iā ia i ke "kapua" i loaʻa koke inā kipa ʻoe i nā ʻāpana eponymous o ka ʻelele.

    No laila, ke kaomi E hana kope a kali i mākaukau e mākaukau a hoʻouka ʻia i ke ao.

  4. Eia kekahi, hiki iā ʻoe ke hoʻoulu i ke koho o ka hoʻihoʻi kūwaho o ka ʻike, i hana ʻia ma ka wā e hiki mai ʻole me kāu kikowaena. No ka hana i kēia, koho "Kākau i luna", hoʻonohonoho i ka hoʻololi i ke kūlana i kūpono i ka manawa hana e hana ai nā kope.

  5. Ke hoʻoholo nei i nā ʻāpana waihona, ʻaʻole ʻoe hopohopo e pili ana i ka palekana o nā leka i lawe ʻia ma Weiber - inā pono, hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi hou i kēia ʻike maʻamau a i ʻole me ka maʻamau.

Kaʻina 2: E kiʻi i ka waihona pūnaewele me ka mōʻaukala o nā leka

Ma kahi o ka hana e mālama ai i nā ʻike o nā kamaʻilio i ʻōlelo ʻia ma luna, i hoʻolālā ʻia e hāʻawi i ka mālama lōʻihi a me ka hoʻihoʻi ʻana o ka ʻike i nā kūlana koʻikoʻi, ʻo Viber no ka Android i hāʻawi i nā mea hoʻohana me ka hiki ke hana a loaʻa i kahi waihona pūnaewele me nā leka a pau i hoʻouna ʻia a loaʻa ma o ka ʻelele. I ka wā e hiki mai ana, hiki i kēia waihona ke maʻalahi i ka maʻalahi i kekahi mea hana e hoʻohana ana i nā noi ʻekolu.

  1. E wehe i ka papa kuhikuhi nui o Viber no ka Android a hele "Nā hoʻonohonoho". ^ E Ha yM. Kui ʻū Nā kāhea a me nā Kauka.
  2. Tapa "E hoʻouna i ka mōʻaukala memo" a kali a hiki i ka hoʻoiho ʻana o ka waihona i kahi waihona pūnaewele me ka ʻikepili. Ma hope o ka hōʻoia ʻana i ka hōʻike ʻana o ka ʻikepili mai ka ʻelele a me ka hoʻokumu ʻana i ka pākī, ʻike ʻia ke ʻano koho palapala noi, me ia e hiki iā ʻoe ke hoʻololi a mālama i ka kope i loaʻa mai i nā leka.
  3. ʻO ke koho ʻoi loa e kiʻi i ka waihona moʻomanaʻo ʻo ia ka hoʻouna ʻana iā ʻoe i kāu leka uila a i ʻole ka leka ʻana iā ʻoe iho i loko o kekahi ʻelele.

    E hoʻohana mākou i ka koho mua, no kēia mea a mākou e paʻi nei ma ke kihi o ke noi kūpono (ma ko mākou laʻana, ʻo ia ka Gmail), a laila i loko o ka mea i leka ʻia, i ka laina "I" komo i kāu inoa a i ʻole ka inoa a hoʻouna i kahi leka.
  4. Hoʻopili ʻia ka ʻikepili ʻelele a mālama ʻia ma kēia ala e hiki ke kiʻi ʻia mai ka mea kūʻai aku mail ma kekahi mea i loaʻa, a laila hoʻokō i nā hana i pono me lākou.
  5. ʻO nā ʻikepili hou aʻe e pili ana i ka hana ʻana me nā faila o kēia ʻano, i hōʻike ʻia ma ka ʻāpana hope o ka ʻatikala i hoʻolaʻa e hoʻonā i kā mākou hana o kēia manawa i loko o ka honua Windows.

ʻili

ʻO nā mea hoʻohana no Viber no ka iPhone, ʻo ia hoʻi ka poʻe makemake i nā mea lawelawe lawelawe ma luna o ka Android i hiki ke koho i kekahi o nā ala ʻelua e kope i ka leka i lawe ʻia ma o ka ʻelele.

Kaila 1: Kākau i hope

Hoʻokumu nā mea hoʻomohala o ka ʻōnaehana iOS o Viber i hui pū me Apple me kahi ʻōnaehana maʻalahi a me ka ʻoi aku no ke kākoʻo ʻana i ka ʻikepili mai ka ʻelele i ka "cloud", i loaʻa no ka hoʻohana ʻana o kekahi mea nona iPhone. E hoʻokō pono i nā hana e like me nā ʻōlelo i lalo, pono ʻo AppleID i hoʻokomo ʻia i ka polokalamu kelepona, ʻoiai ua mālama ʻia nā kope kope o ka ʻike ma loko o iCloud.

E nānā pū: pehea e hana ai i kahi ID o Apple

  1. E hoʻokele i ka mea leka ma ka iPhone a hele i ka papa kuhikuhi "ʻ Morelani".
  2. A laila, wehe i ka papa inoa o nā koho i kahi iki, wehe "Nā hoʻonohonoho". ^ E Ha yM. ʻO ka hana e hiki ai iā ʻoe ke hana i kahi kākau o ka moʻaukala kākau i kau ʻia i ka ʻāpana hoʻonohonoho. "Moʻokāki"e hele aku ia. Tapa "Pūnaewele".
  3. E hoʻomaka i kahi kope kope o nā mea i loaʻa a hoʻouna ʻia i nā leka ma iCloud, kaomi Hōʻulu i kēia manawa. ^ E Ha yM. A laila, manaʻo mākou i ka pau ʻana o ka pale ʻana i ka mōʻaukala o ka leka ma ka waihona pūnaewele a hoʻouna ʻana i ka pākeke i ka lawelawe kapuaʻi no ka mālama.
  4. I mea e hoʻi ʻole ai i ka hoʻokō ʻana o nā pae i luna i ka wā e hiki mai ana, pono ʻoe e hoʻokaʻawale i ke koho o ka hoʻihoʻi hou ʻana i ka ʻike mai ka ʻelele me nā alapine i hōʻike ʻia. Hoʻopā i ke ʻano "Hana maʻalahi" a koho i ka manawa e hana ʻia ai ke kope ʻana. I kēia manawa ʻaʻole ʻoe e hopohopo e pili ana i ka palekana o ka ʻike i loaʻa a hoʻoili ʻia ma o Viber no iPhone.

Kaʻina 2: E kiʻi i ka waihona pūnaewele me ka mōʻaukala o nā leka

E kiʻi i ka ʻikepili mai Viber no ka mālama ʻana i kekahi polokalamu ʻaʻole i pili i ke kaʻina hana o ka ʻelele, a i ʻole e hoʻoili i ka ʻikepili i kekahi mea hoʻohana, e hoʻomau e like me kēia.

  1. I ke kikowaena ʻelele holo ʻana, kaomi "Ua ʻokoʻa" lalo o ka papa ma ka ʻākau. Wehe "Nā hoʻonohonoho".
  2. Hele i ka ʻāpana Nā kāhea a me nā Kaukakahi i kū pono ai ka hana "E hoʻouna i ka mōʻaukala memo" - Pākuhi ma kēia wahi.
  3. I ke kiaha e wehe ana, ma ke kahua "I" komo i ka leka uila o ka mea e loaʻa ana i ka waihona o ka leka uila (hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i kāu iho). Ke hoʻoponopono ma ka makemake ʻAnahele kākau i nā leka a me kona kino. E hoʻopau i ka hana hoʻoweliweli leka, kaomi "Hoʻouna".
  4. E hoʻopuka koke ʻia kahi pūpū e pili ana i ka mōʻaukala o nā leka ma o Viber.

Nā Windows

Ma ke ʻano Viber no Windows, i hoʻolālā ʻia e komo i ka hiki ke lawelawe mai kahi kamepiula, ʻaʻole nā ​​hana āpau i hāʻawi ʻia i nā kikowaena pūnaewele o ka noi. ʻAʻole i hāʻawi ʻia ke komo ʻana i nā koho i hiki ke mālama ʻia i nā papa paʻi ma ka papahoa papakō o ka ʻelele, akā e hoʻolako ʻia ana i ka waihona kiʻi a me nā ʻike i loko o kahi PC he hiki, a ʻoi aku ka maʻalahi.

Inā he mea e pono e mālama i ka mōʻaukala nā memo ma kahi o nā faila (PC) ma ka PC pā, a me ka ʻike ʻana i ka ʻike i lawe ʻia mai i ka ʻelele, pono ʻoe e hoʻomau i kēia:

  1. Hoʻouna mākou i kā mākou pahu leka uila i kahi waihona kikoʻī i loaʻa i kahi kope o ka leka, e noi ana "ʻĀkana 2" mai nā ʻōlelo hoʻolaha e hōʻike ana i ke mālama ʻana i nā memo mai Viber ma ka Pūnaʻa Android a i ʻole iOS a hāpai ʻia ma luna o ka ʻatikala.
  2. Hele mākou i ka leka uila mai ka kamepiula me ka hoʻohana ʻana i kekahi o nā ʻano makemake i hana a lawe ʻia i ka pili mai ka leka i hoʻouna ʻia iā mākou iho ma ka hana mua aʻe.

  3. Inā loaʻa kekahi pono ʻaʻole e mālama, akā e nānā pū i ka mōʻaukala o nā leka i kahi kamepiula.
    • Wehe i ka waihona pūnaewele Nā leka iā Viber.zip (Nā leka uila.zip).
    • A ʻo kahi hopena, loaʻa iā mākou i kahi papa kuhikuhi me nā faila i ka hoʻolālā * .CSV, kēlā me kēia puʻupuʻu e loaʻa ai nā leka āpau mai ka kūkā me kahi ʻelele ʻelele pilikino.
    • No ke nānā ʻana a hoʻoponopono i nā faila, hoʻohana mākou i kekahi o nā papahana i wehewehe ʻia i kā mākou ʻatikala e hana ana me ke ʻano hoʻohālikelike.

      E heluhelu hou: Nā polokalamu no ka hana ʻana me nā faila CSV

Hoʻohālikelike

ʻO nā koho no ka mālama ʻana i nā leka mai Viber, i manaʻo ʻia i loko o ka ʻatikala, ʻike ʻia ʻole e hiki i nā mea hoʻohana ʻikepili ke lawa ʻole i ka hoʻokō pono a i ʻole kūpono. Ma ka manawa like, ʻo nā ala i hāpai ʻia a nā hopena āpau i ka pilikia mai ke poʻo o ka ʻōlelo, i hoʻomohala ʻia e nā mea hana o ka lawelawe a me kāna mea noi. ʻAʻole ia e kuhikuhi i ka hoʻohana ʻana i nā polokalamu loea mai nā mea hoʻomohala ʻekolu e kope i ka mōʻaukala leka mai ka ʻelele, no ka mea i kēia hihia ʻaʻole hiki i kekahi ke hōʻoiaʻiʻo i ka palekana o ka ʻike a ka mea hoʻohana a me ka nele o ka hiki ke loaʻa iā ia e nā poʻe i ʻole i ʻae ʻia!

Pin
Send
Share
Send