Pehea e hōʻole ai i ka SuperFetch

Pin
Send
Share
Send

Ua hoʻokomo ʻia ka SuperFetch ʻenehana ma Vista a ke loaʻa nei iā Windows 7 a me Windows 8 (8.1). I ka hana, hoʻohana ʻo SuperFetch i kahi cache in RAM no nā papahana āu e hana pinepine ai, a laila e wikiwiki wikiwiki i kā lākou hana. Eia kekahi, pono e hoʻokomo ʻia kēia hana no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana iā ReadyBoost (a i ʻole ʻoe e loaʻa i kahi leka ʻo SuperFetch ke holo nei).

Eia nō naʻe, ma nā kamepiula o kēia wā, ʻaʻole pono kēia hiʻohiʻona, ʻoi aku, ke kauoha ʻia e hoʻokaʻawale i SuperFetch a me PreFetch SSD. A ʻo ka hope loa, i ke hoʻohana ʻana i kekahi o nā mea hoʻopihapiha, a laila hiki i ka lawelawe SuperFetch ke hana i nā hewa. Hiki mai paha ma o ka hoʻohana lima: Optimizing Windows e hana me SSD

E wehewehe iki kēia aʻo aʻo pehea e hōʻole ai i ka SuperFetch i nā ala ʻelua (a e kamaʻilio pū kekahi pōkole e pili ana i ke kāhea ʻana iā Prefetch inā ʻoe e hoʻonohonoho ana i ka Windows 7 a i ʻole 8 e hana me SSDs). Ka mea, inā pono ʻoe e hiki i kēia hana ma muli o ka "Superfetch not executing" error, hana ʻē i ka mea ʻē aʻe.

Kāleʻa i ka lawelawe SuperFetch

ʻO ke ala mua, wikiwiki a maʻalahi hoʻi e hōʻole i ka lawelawe SuperFetch ʻo ka hele ʻana i ka Windows Control Panel - Hoʻokele Hoʻomalu - Nā lawelawe (a e pihi paha i nā kī Windows + R ma ke kīʻaha a me ke ʻano. lawelawe.msc)

Ma ka papa inoa o nā lawelawe mākou e ʻike ai iā Superfetch a me ka pākālua o ka pālua ma luna ona. Ma ke kamaʻilio e wehe ai, kaomi i ka "Stop", a i ka "Startup Type" koho "Disabled", a laila e hoʻopili i ka hana a hoʻomaka hou (koho) i ka kamepiula.

Pono i SuperFetch a me Prefetch me Luna Hoʻokele

Hiki iā ʻoe ke hana i ka mea me ka Lunahooponopono Windows Registry. E hōʻike wau iā ʻoe pehea e hana aku ai iā Prefetch no SSD.

  1. Hoʻomaka i ka mea hoʻoponopono papa inoa, e hana i kēia, kaomi Win + R a me ka type regedit, a laila kaomi ke Enter.
  2. E wehe i ke kī helu inoa inoa HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet ʻĀina Manaʻo Sess Manaʻo ʻ Memorylelo Hoʻomaopopo PrefetchParameter
  3. Oe ke ike i ka laiki EnableSuperfetcher, a i ole oe e ike i keia ma keia pauku. Inā ʻaʻole peʻa, e hana i kahi pāʻālua DWORD me kēia inoa.
  4. No ka hōʻole ʻana iā SuperFetch, e hoʻohana i ka waiwai o ke kala 0.
  5. No ka hōʻole ʻana i ka Prefetch, e hoʻololi i ka pono o ke kaha EnablePrefetcher i 0.
  6. Hoʻokipa hou i ka kamepiula.

Nā koho a pau no ka waiwai o kēia mau kikoʻī:

  • 0 - kāmau
  • 1 - hana wale ia no nā faila uila ʻenehana
  • 2 - komo wale no nā polokalamu
  • 3 - pili

Ma ka laulā, ʻike kēia i ka ʻoki i kēia mau hana i nā mana hou o Windows.

Pin
Send
Share
Send