Ua ʻike ʻia ka inoa hema ʻole e nānā i ke kulekele palekana palekana i ka hūnā hoʻonohonoho (pehea e hoʻoponopono ai)

Pin
Send
Share
Send

ʻO kekahi o nā pilikia e loaʻa paha i ka mea hoʻohana o kahi kamepiula hou a kamepiula paha (e hele pinepine ana ma nā kamepiula Asus) i ka wā e hoʻouka ai i kahi leka me ke poʻo o ka palekana Secure Boot a me ka ʻōlelo: ua ʻike ʻia ka inoa inoa Invalid. E nānā i ke kulekele mālama palekana ma kahi hoʻonohonoho.

Ua hewa ka māka inoa inoa hewa ma hope o ka hoʻopili ʻana a i ʻole kau hou ʻana i ka Windows 10 a me 8.1, hoʻonoho ʻana i ka OS lua, hoʻokomo i kekahi mau antiviruses (a i ʻole i hana ʻia kekahi mau virus, inā ʻaʻole ʻoe i hoʻololi i ka OS i preinstalled), a i ʻole hana i ka hōʻoia ʻana i ka hōʻoia hōʻoia o nā kaʻa. Ma kēia palapala aʻo, aia nā ala maʻalahi e hoʻoponopono i ka pilikia a hoʻihoʻi i ka ʻōnaehana hoʻonohonoho i ka maʻamau.

Kahakaha: inā ua hala ka hala ma hope o ka hoʻonohonoho ʻana i ka BIOS (UEFI), e hoʻopili ana i kahi pālima lua a i ʻole ka hoʻohemo uila mai kahi āu e leʻaleʻa ai, e hāpau ua paʻa nā kime mai ka pae ʻoka kūpono (mai ka paʻakū a i ʻole Windows Boot Manager) a i ʻole, a wehe paha i ka pilina pili - hiki paha , e lawa kēia e hoʻoponopono i ka pilikia.

Hoʻopiʻi ʻia ka inoa ʻaina hema i ka hema

E like me ka ʻōlelo hewa, pono ʻoe e nānā mua i nā ʻōpana Haumaha i ka BIOS / UEFI (ua hoʻokomo ʻia nā ʻōkuhi ma hope o ka kaomi ʻana i ka OK o nā mea kuhihewa, a i ʻole nā ​​ʻano kīwīwīwī BIOS maʻamau, maʻamau ma ka pēhi F2 a Fn + F2, Holoi).

Ma ka hapanui o ka nui, ʻo ia ka mea e lawa wale ai iā Secure Boot (hoʻokomo i Disabled), inā ma UEFI aia kekahi koho koho OS, a laila e hoʻāʻo e hoʻokomo i nā OS ʻē (ʻoiai inā he Windows ʻoe). Inā ʻoe i koho Kōkua CSM, hiki iā ia ke kōkua.

Ma lalo he mau ʻekahi liʻiliʻi no nā kamepiula ʻo Asus, nā mea nona nā mea hou aʻe ma mua o ka poʻe i hālāwai me ka ʻōlelo hala "Hōʻailona nā inoa inoa ʻole. Hoʻomaopopo i ke kulekele palekana palekana i ka hoʻonohonoho ʻana". E heluhelu hou i ka kumuhana - Pehea e hōʻole ai i ka pale palekana.

I kekahi mau hihia, hiki i ka hewa ke kumu a nā mākaʻi paʻa ʻole (a i ʻole nā ​​mākaʻi i hoʻopaʻa ʻole ʻia e hoʻohana i ka polokalamu o ka ʻaoʻao ʻekolu e hana). I kēia hihia, hiki iā ʻoe ke ho'āʻo i ka hōʻole ʻana i ka hoʻokele leka uila hōʻoia ʻana.

I ka manawa like, inā ʻaʻole e kāwele i ka Windows, hiki ʻole ke hōʻoia ʻia ka hōʻoia ʻana o ka palapala uila hōʻino i loko o ka hoʻihoʻi hoʻōla ʻia mai ka hoʻihoʻi ʻana mai i ka papale a i ʻole ka USB flash drive me nā ʻenehana (ʻike ka Windows 10 recovery disk, ua kūpono hoʻi ia no nā neʻe mua o ka OS).

Inā ʻaʻole i hiki i kekahi o nā hana i luna ke kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia, hiki iā ʻoe ke wehewehe i loko o nā manaʻo i ka mea i hoʻomaka ai i ka pilikia: aia paha ua hiki iaʻu ke haʻi aku iā ʻoe i nā hopena.

Pin
Send
Share
Send