Pehea e hoʻonohonoho ai i kahi ʻōlelo huna ma Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

ʻAʻole ʻike nā mea a pau, akā aia kahi palapala hoʻomehana lawehana hoʻohana Google kahi e ʻae ai kēlā me kēia mea hoʻohana i kā lākou mōʻaukala ponoʻī ponoʻī, nā bookmark, nā ʻōlelo huna a nā pūnaewele, a me nā kumuhana ʻē aʻe. ʻO ka mea hoʻohana ʻikepili i hoʻokomo ʻia ʻo Chrome i kēia manawa, ʻoiai inā ʻaʻole ʻoe i ʻae i ka hoʻonohonoho o kāu moʻokāki Google.

Ke kuhikuhi nei kēia alakaʻi i ka pehea e hoʻonohonoho ai i ka noi huna huna no nā mea hoʻohana a Chrome, a loaʻa hoʻi i ka hiki ke hoʻokele i nā pākaha pilikino. Hiki paha iā ia ke lilo: Pehea e nānā ai i nā huna huna o Google Chrome a me nā polokalamu kele pūnaewele ʻē aʻe.

Kahakaha: ʻoiai ke ʻike nei nā mea hoʻohana i Google Chrome me ka ʻole o kahi moʻokāki Google, no kēia mau hana he mea pono ka loaʻa o ka mea hoʻohana nui i kahi moʻokāki a me nā lāʻau i loko o ka polokalamu ma lalo.

E hāʻawi i ka ʻ Passwordlelo Kikowaena Kūʻē Google

ʻAʻole ʻae ʻia ka ʻōnaehana o nā mea hoʻokele waiwai i kēia manawa (version 57) iā ʻoe e hoʻonohonoho i ka ʻōlelo huna i ka chrome, akā naʻe, he ʻōpiopio hoʻonohonoho i kahi koho e hiki ai i ka ʻōnaehana hoʻokele hou, ʻo ia hoʻi, e ʻae iā mākou e loaʻa ka hopena i makemake ʻia.

ʻO ke ʻano holoʻokoʻa e hiki ai ke pale aku i kāu kiʻi hoʻohana Google Google me kahi ʻōlelo huna e like me kēia:

  1. Ma ka papa kuhikuhi o ka pono, komo chrome: // hae / # hiki-hou-profile-management a ma lalo o "New Profile Management System" hoʻonohonoho ʻia i "Enased". E kaomi ma ka pihi "Hoʻomaka" ma ka lalo o ka ʻaoʻao.
  2. Hele i nā hoʻonohonoho o Google Chrome.
  3. I ka mahele ʻO nā mea hoʻohana, kaomi Hoʻohui Hoʻohui.
  4. E wehewehe i kahi mea hoʻohana inoa a e kū pono hoʻi e nānā i ka pahu "Nānā i nā pūnaewele i wehe ʻia e kēia mea hoʻohana e kāohi i kāna mau hana ma o ka waihona" (inā ua nalo kēia mea, a laila ʻaʻole ʻoe i loulou me kāu moʻokāki Google ma Chrome). Hiki iā ʻoe ke waiho i kahi hōʻailona e hana i kahi pōkole ʻokoʻa no ka ʻaoʻao hou (e hoʻolauna ʻia ʻole ia me kahi ʻōlelo ʻole). Kaomi "Next" a laila "OK" inā ʻike ʻoe i kahi leka e pili ana i ka hoʻokō ʻana o kahi kōpana paʻa.
  5. ʻO ka papa inoa o nā profil e like me ka hopena e like me kēia:
  6. I kēia, i mea e poloka ai i kāu mea hoʻohana pūnaewele me kahi ʻōlelo huna (a, no laila, ālai ʻia ka ʻike ʻana i nā bookmark, ka mōʻaukala a me nā huaʻōlelo huna), kaomi ma luna o kou inoa inoa inoa i ka pae inoa o ka puka aniani ʻo Chrome a koho i ka "Lōkē a hele aku."
  7. I ka hopena, e ʻike ʻoe i kahi puka aniani no nā kiʻi profil Chrome, a e kau ʻia ka ʻōlelo huna ma kāu ʻaoʻao nui (ka ʻōlelo huna no kāu moʻokāki Google. Eia kekahi, e hoʻohauna ʻia kēia pukapihi i kēlā me kēia manawa ke kaha ʻia ʻo Google Chrome.

Ma ka manawa like, ka ʻaoʻao o ka mea hoʻohana i hana ʻia ma nā kuʻina 3-4 e ʻae iā ʻoe e hoʻohana i ka polokalamu, akā me ka ʻole o ka ʻike i kāu ʻike pilikino e mālama nei i loko o kahi ʻaoʻao.

Inā makemake ʻoe, e hele ana i ka chrome me kāu ʻōlelo huna, ma nā wahi e hiki ai iā ʻoe ke kaomi i ke "Profile Control Panel" (i loaʻa i kēia manawa wale nō ma ka ʻōlelo Pelekania) a hoʻonohonoho i nā ʻae a me nā mea ʻāpono no kahi mea hoʻohana hou (no ka laʻana, e ʻae i nā pūnaewele wale e wehe), e nānā i kāna hana ( nā pūnaewele āna i kipa ai), hiki i nā hoʻolaha pili i nā hana a kēia mea hoʻohana.

Eia kekahi, ʻo ka hiki ke hoʻonohonoho a wehe i nā hoʻoluhi, hoʻohui i nā mea hoʻohana, a hoʻololi paha i nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho ʻana i hoʻoneʻe ʻia no ka profile paʻa.

Kuhi: nā ala e hiki ai ke hoʻopili ʻia ʻo Chrome me ka ʻole o ka ʻōlelo huna (ma ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu wale nō) ʻaʻole maopopo iaʻu i kēia manawa. Eia nō naʻe, i ka papa kuhikuhi o ka mea hoʻohana i ʻōlelo ʻia ma luna nei, hiki iā ʻoe ke pale aku i nā kipa ʻana i kekahi mau pūnaewele no kahi ʻike paʻa, i.e. ae lilo ka mea pono ʻole iā ia.

Hoike ike

Ke hoʻolana nei i kahi mea hoʻohana, e like me ka mea i hōʻike ʻia ma luna nei, ua loaʻa iā ʻoe kou manawa e hana i kahi pōkole Chrome kaawale no kēia mea hoʻohana. Inā kipa ʻoe i kēia ʻanuʻu a i ʻole ʻoe e hana i kahi pōkole no kāu mea hoʻohana mua, e hele i kāu hoʻonohonoho hoʻonohonoho, koho i ka mea i makemake ʻia i ka ʻāpana kūpono a pākuʻi i ka pihi "Change".

Ma laila ʻoe e ʻike ai i ka pihi "E hoʻohui i nā pōkole i papa", e hoʻohui ana i kahi pōkole i ka hoʻokele wale ʻana no kēia mea hoʻohana.

Pin
Send
Share
Send