Pehea e hana ai iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma ka polokalamu kele pūnaewele

Pin
Send
Share
Send

Hiki iā ʻoe ke hana iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer a i ʻole nā ​​polokalamu kele pūnaewele i ʻole me ka maʻalahi. Hana ʻia kēia pae aʻo e ka neʻe ʻana i ka pehea o ka ʻaoʻao ʻo Yandex e hoʻonohonoho ʻia i nā polokalamu like ʻole a me ka mea e hana inā inā, no kekahi kumu, hoʻololi ka ʻaoʻao home.

Kēia, ma ka hoʻoponopono ʻana, ua wehewehe ʻia nā ala no ka hoʻololi ʻana i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma ka yandex.ru no nā mākaʻikaʻi nunui, a me ke ʻano e kau ai i ka ʻimi ʻo Yandex e like me ka huli ʻana a me kekahi ʻike hou aʻe i hoʻohana ʻia i ke ʻano o kēia kumuhana.

  • Pehea e hana ai ʻo Yandex i kahi ʻaoʻao hoʻomaka
  • Pehea e hana ai iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma Google Chrome
  • Hoʻomaka ʻo Yandex i kahi ʻaoʻao ma Microsoft Edge
  • ʻO ka palapala hoʻomaka ʻo Yandex ma Mozilla Firefox
  • Hoʻomaka ʻo Yandex i ka ʻaoʻao ma Opera
  • Hoʻomaka ka pūnaewele ʻo Yandex i Internet Explorer
  • He aha kāu e hana ai inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka

Pehea e hana ai ʻo Yandex i kahi ʻaoʻao hoʻomaka

Inā ʻoe e hoʻokau iā Google Chrome a iā Mozilla Firefox, a laila komo ʻoe i ka pūnaewele //www.yandex.ru/, ka mea "E hoʻonohonoho i ka ʻaoʻao hoʻomaka" (ʻaʻole i hōʻike mau ʻia ʻia) ʻike ʻia ma nā ʻaoʻao hema o ka ʻaoʻao, nā mea e hoʻopuka paʻa ana iā Yandex e like me ka ʻaoʻao home no polokalamu kele pūnaewele.

Inā ʻike ʻole ʻia kēia loulou, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēia loulou i mea e kau ai iā Yandex e like me ka ʻaoʻao hoʻomaka (ʻoiai, ʻo ia nō kēia ala like me ka hoʻohana ʻana i ka ʻaoʻao nui Yandex):

  • No Google Chrome - //chrome.google.com/webstore/detail/lalfiodohdgaejjccfgfmmngggpplmhp (pono ʻoe e hōʻoia i ka hoʻonohonoho ʻana o ke kiʻi).
  • No Mozilla Firefox - //addons.mozilla.org/en/firefox/addon/yandex-homepage/ (pono ʻoe e kau i kēia hoʻohui)

Pehea e hana ai iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma Google Chrome

I mea e hana iā Yandex ka ʻaoʻao hoʻomaka ma Google Chrome, e hāhai i kēia mau pae maʻalahi:
  1. I ka papa kuhikuhi pūnaewele (pihi me ʻekolu mau pahu ma ka ʻaoʻao hema), koho i ke "Nā ʻ Settingslelo".
  2. Ma ka ʻaoʻao "Hōʻailona", e nānā i ka pahu "Hōʻike Home home"
  3. Ma hope o ka nānā ʻana i kēia pahu, e kū mai ana ka helu o ka ʻaoʻao nui a me ka loulou "Change", kaomi ma luna o ia wahi a e kuhikuhi i ka noho o ka home home Yandex (//www.yandex.ru/).
  4. No ka manawa e wehe ai ʻo Yandex i ka manawa e hoʻomaka ai ʻo Google Chrome, e hele i ka mahele "Hoʻohala Chrome", e koho i ka koho "Defined pages" a kaomi "Add ʻaoʻao".
  5. E kuhikuhi iā Yandex ʻo ka ʻaoʻao hoʻomaka i ka wā e hoʻolaha ai ʻo Chrome.
 

Hana ʻia! ʻĀnō, i ka hoʻomaka ʻana i ka mākaʻi Google Chrome, me ka kaomi ʻana i ka pihi e hele i ka ʻaoʻao home, e wehe koke ka pūnaewele ʻo Yandex. Inā makemake, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho iā Yandex e like me ka huli hulina i nā hoʻonohonoho ma ka ʻaoʻao "Search Engine" i nā papa like.

Ka mea e hoʻohana ana: nā pōkole papana Alt + Kahuaa ma Google Chrome e ʻae koke ʻoe e wehe koke i ka ʻaoʻao o ka home i loko o nā hāmeʻa i kēia manawa.

Hoʻomaka ka pūnaewele ʻo Yandex i ka polokalamu Microsoft Edge

No ka hoʻonohonoho iā Yandex e like me ka ʻaoʻao hoʻomaka ma ka polokalamu kele pūnaewele ʻo Microsoft Edge ma Windows 10, e hana i kēia:

  1. Ma ka polokalamu kele, e kaomi ma ka pihi hoʻonohonoho (ʻekolu hapa ma ka ʻaoʻao hema) a koho i nā "koho".
  2. I ka mahele "Hōʻike i kahi pukaaniani Microsoft Edge" hou, e koho i "He ʻaoʻao a i ʻole nā ​​ʻaoʻao."
  3. E hoʻokomo i ka leka uila Yandex (//yandex.ru a i //www.yandex.ru) a kaomi ma ka kiʻina mālama.

Ma hope o kēlā, ke hoʻoiho nei ʻoe i ka pono Edge, e wehe koke ʻo Yandex iā ʻoe, ʻaʻole ia he pūnaewele ʻē aʻe.

ʻO ka palapala hoʻomaka ʻo Yandex ma Mozilla Firefox

ʻO ka hoʻonohonoho ʻana iā Yandex ma kahi ʻĀpana ma Mozilla Firefox ʻaʻole he uku nui loa. Hiki iā ʻoe ke hana i kēia me nā hana maʻalahi:

  1. I ka papa kuhikuhi (wehe ʻia ka papa kuhikuhi ma ka pihi o nā pani ʻekolu i ka ʻaoʻao kiʻekiʻe), koho "Nā ʻ "kaukau" a laila ka "Start".
  2. Ma ka ʻāpana "Home and New Windows", koho "My URLs."
  3. Ma ke kahua i hōʻike ʻia no ka alamat, e komo i ka address o ka ʻaoʻao Yandex (//www.yandex.ru)
  4. Hoʻomaopopo i ka "Pūnaewele Hou" i hoʻonohonoho ʻia i ka "Pūnaewele Home Firefox"

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonoho ʻana o ka ʻaoʻao hoʻomaka ʻo Yandex ma Firefox. Ma ke ala, hiki ke hoʻololi koke i ka ʻaoʻao home ma Mozilla Firefox, a me Chrome hoʻi, hiki ke hana iā Alt + Home.

Hoʻomaka ʻo Yandex i kahi ʻaoʻao ma Opera

No ka hoʻonohonoho i ka ʻaoʻao hoʻomaka ʻo Yandex i ka polokalamu Opera, e hoʻohana i nā pae aʻe:

  1. E wehe i ka papa hana Opera (kaomi ma ka leka ʻulaʻula O i ka ʻaoʻao hema) a laila, a laila - "Setel".
  2. Ma ka ʻāpana "General", i ka "I hoʻomaka", e koho "E wehe i kahi ʻaoʻao kikoʻī a i ʻole kekahi mau ʻaoʻao."
  3. Kaomi "E hoʻonohonoho i nā ʻaoʻao" a hoʻonohonoho i ka ʻōlelo //www.yandex.ru
  4. Inā makemake ʻoe e hoʻonohonoho iā Yandex e like me ka huli maʻamau, e hana ma ka ʻāpana "Browser", e like me ka kiʻi o ka screenshot.

Ma kēia, ʻo nā hana a pau e pono ai e hana iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma Opera ua pau - i kēia manawa e wehe kaʻawale nā ​​pūnaewele i kēlā me kēia manawa a hoʻomaka ʻoe i ka pono.

Pehea e hoʻonohonoho ai i kahi ʻaoʻao hoʻomaka ma ka Pūnaewele Internet 10 a me IE 11

Ma nā ʻaoʻao hou o ka Pūnaewele Internet ua hoʻoili ʻia ma Windows 10, 8 a me Windows 8.1 (e like me kēia mau polokalamu kele i hoʻoiho ʻia a hoʻokaʻawale ʻia ma Windows 7), ʻōlala ʻia ka ʻaoʻao hoʻomaka ma nā ʻano like me nā mea ʻē aʻe o kēia polokalamu kele pūnaewele, e hoʻomaka ana mai ka 1998 ((a pēlā) makahiki. Eia ka mea e pono ai ʻoe e hana iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka ma Internet Explorer 10 a me Internet Explorer 11:

  1. Ma ka polokalamu kele, e kaomi i ka pihi hoʻonohonoho i ka ʻaoʻao kiʻekiʻe a koho i ke koho "Pūnaewele Pūnaewele." Hiki iā ʻoe ke hele i ka pā mana a wehe i ka "Browser Properties" ma laila.
  2. E hoʻokomo i nā kikoʻī o nā ʻaoʻao home, kahi e haʻi ʻia ai - inā ʻaʻole ʻoe pono ʻo Yandex wale nō, hiki iā ʻoe ke komo i nā helu he nui, hoʻokahi ma kēlā me kēia laina.
  3. I ka "hoʻomaka ʻana" hoʻomaka "hoʻomaka mai ka ʻaoʻao home"
  4. Kaomi ke OK.

Ma kēia, ua hoʻopau ʻia ka hoʻonohonoho ʻana o ka ʻaoʻao hoʻomaka i loko o ka Pūnaewele Internet - i kēia manawa, i kēlā me kēia manawa i ka manawa e hoʻomaka ai ka polokalamu, Yandex a i ʻole nā ​​ʻaoʻao ʻē aʻe āu i hoʻonohonoho ai.

He aha e hana inā loli ʻole ka ʻaoʻao

Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana iā Yandex i ka ʻaoʻao hoʻomaka, a laila hiki i kekahi mea ke pale aku i kēia, ʻo ka maʻamau pinepine kekahi polokalamu kamepiula i kāu kamepiula a i ʻole nā ​​polokalamu kele. Hiki i nā hana aʻe a me nā ʻōlelo hou aʻe ke kōkua iā ʻoe:

  • E hoʻāʻo e kāhea i nā mea hoʻolōʻihi i ka polokalamu (ʻoiai nā mea pono e pono ai a hōʻoia ʻia e palekana), e hoʻololi maʻalahi i ka ʻaoʻao hoʻomaka a nānā i ka hana ʻana nā hoʻonohonoho. Inā makemake, e hoʻokaʻawale i nā mea i hoʻokahi manawa a ʻike ʻoe i ka mea e pale iā ʻoe e hoʻololi i ka ʻaoʻao home.
  • Inā wehe ka hāmeʻa mai kēlā manawa kēia manawa i kāna wā ponoʻī a hōʻike iā ia i kekahi mea hoʻolaha a i ʻole ʻaoʻao hewa paha, e hoʻohana i ke aʻo: Hoʻopuka mua ka polokalamu me ka hoʻolaha.
  • E nānā i nā pōkole ʻaoʻao (hiki ke kākau ʻia ka ʻaoʻao home i loko o lākou), nā kikoʻī hou aʻe - Pehea e nānā ai i nā pōkole ʻo ka polokalamu.
  • E nānā i kāu kamepiula no ke kalepona (ʻoiai inā loaʻa ʻole kahi polokalamu antivirus maikaʻi). Manaʻo wau iā AdwCleaner a i ʻole nā ​​mea hana ʻē aʻe e pili ai i kēia mau mea, e ʻike i nā hana hoʻokaʻawale ʻo Free malware.
Inā he pilikia ʻē aʻe i ka wā e hoʻoulu ai i ka ʻaoʻao home pākela, haʻalele i nā manaʻo me kahi wehewehe e pili ana i ke kūlana, e hoʻāʻo wau e kōkua.

Pin
Send
Share
Send