Pehea e hoʻonohonoho hou ai iā Microsoft Edge

Pin
Send
Share
Send

ʻO Microsoft Edge - ʻo ka polokalamu kele pūnaewele i kūkulu ʻia ma Windows 10, ma ka laulā, ʻaʻole he hewa a no ka mea ke hoʻopau nei kekahi mau mea i ka pono e hoʻokomo i kahi polokalamu kele pūnaewele ʻekolu (e ʻike i ka mākaʻi ʻo Microsoft Edge ma Windows 10). Eia nō naʻe, i kekahi mau pilikia, inā e hālāwai ʻoe i nā pilikia a i ʻole kekahi ʻano ʻē aʻe, pono paha ʻoe e hoʻoponopono hou i kāu polokalamu.

Ua hele aku kēia papa aʻoaʻo pōkole iā ʻoe pehea e hoʻoponopono ai i kāu polokalamu Microsoft Edge, i hāʻawi ʻia e like ʻole me nā polokalamu kele pūnaewele ʻē aʻe, ʻaʻole hiki ke kāpae ʻia a hoʻonohonoho hou ʻia (ma ia ʻaoʻao, me ka hoʻohana ʻana i nā ʻano maʻamau). E makemake paha ʻoe i ka ʻatikala Best browser no ka Windows.

Hoʻoiho iā Microsoft Edge i nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho

ʻO ka mea mua, ka ala maʻamau, e pili ana i ka hoʻohana ʻana i kēia mau ʻoihana aʻe i nā hoʻonohonoho o ka hōʻaʻike ponoʻī.

ʻAʻole hiki ke kapa ʻia kēia he hōʻano piha o ka polokalamu, akā i nā manawa he nui e hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i nā pilikia (i loaʻa iā lākou ma o Edge, a ʻaʻole ma o nā ʻāpana pūnaewele).

  1. E kaomi ma ke pihi hoʻonohonoho a koho i nā "koho."
  2. Kaomi i ka pihi "E koho i nā mea āu e makemake ai e hoʻomaʻemaʻe" i ka ʻāpana "Wehewehe Pūnaewele Kūpono".
  3. E wehewehe i nā mea e pono e hoʻomaʻemaʻe. Inā makemake ʻoe i kahi hoʻoponopono Microsoft Edge, e nānā i nā helu a pau
  4. Kaomi aku ka pihi "Clear".

Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe, e nānā inā ua hoʻoholo ʻia ka pilikia.

Pehea e hoʻoponopono ai iā Microsoft Edge me ka hoʻohana ʻana i PowerShell

He paʻakikī loa kēia ʻano, akā e hiki iā ʻoe ke kāpae i nā ʻikepili a Microsoft Edge āpau a, ʻo ia hoʻi, hoʻouka hou iā ia. Eia nā ʻōlelo aʻe:

  1. Hōʻalo i nā pihi kikoʻī
    C:  Mea hoʻohana  ʻao_uʻina  AppData  Local  Packages  Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe
  2. E hoʻolele i ka PowerShell ma luna o ka luna (hiki iā ʻoe ke hana i kēia ma o ka kaomi kī ma ke kaomi "Start".
  3. I PowerShell, e hoʻokele i ke kauoha:
    Loaʻa-AppXPackage -ʻO ka Pūnaewele -Na Pūnaewele Microsoft.MicrosoftEdge | Ke Kuʻina {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -aptar "$ ($ _. InstallLocation)  AppXManifest.xml" -Verbose}

Inā kūleʻa ke kauoha i koho ʻia, a laila ma ke ʻano hou ka hoʻomaka ʻana iā Microsoft Edge, e kau hou ʻia nā mea āpau a pau.

Hoike ike

ʻAʻole mau nā pilikia ʻē aʻe o ka polokalamu kele i kumu e nā pilikia me ia. ʻO nā kumu kumu pinepine pinepine ka hiki ʻana o nā polokalamu ʻino maikaʻi ʻole a me ka makemake ʻole ma ka kamepiula (ʻo ka ʻike ʻole paha o kāu antivirus), nā pilikia me ka hoʻonohonoho pūnaewele (ʻo ia paha i kau ʻia e ka polokalamu i kuhikuhi ʻia), nā pilikia pōkole ma ka ʻaoʻao o ka mea lawelawe.

I kēia ʻōlelo, loaʻa paha nā kumuwaiwai:

  • Pehea e hoʻonohonoho ai i nā hoʻonohonoho pūnaewele 10
  • ʻO nā kelepona hana polokalamu kamepiula pale

Inā ʻaʻohe mea kōkua, eʻoluʻolu e wehewehe i loko o nā manaʻo i ka mea pilikia a ma lalo o nā kūlana āu i loaʻa ai ma Microsoft Edge, e hoʻāʻo nō wau e kōkua.

Pin
Send
Share
Send