Pehea e hōʻole ai i nā leka uila ma iPhone

Pin
Send
Share
Send

Ma ka maʻamau, maʻalahi ka nānā ʻana o iPhone a me iPad i nā hoʻonui hou a hoʻoiho i ka iOS a me ka hoʻopiʻi. ʻAʻole pono kēia a kūpono kūpono: ʻaʻole makemake kekahi e loaʻa i nā leka maʻamau e pili ana i kahi mana e pili ana i ka iOS e hoʻopili ana a kau mai ia, akā ʻo ke kumu maʻamau ʻo ia ka makemake ʻole e hoʻolilo i ka neʻe o ka pūnaewele no ka hoʻomau pinepine ʻana o nā noi he nui.

ʻO kēia kikoʻī kikoʻī e pili ai i ka hana ʻana i nā mana o iOS ma ka iPhone (kūpono no iPad), a me ka hoʻoiho maʻalahi ʻana a hoʻokomo i nā ʻōnaehana noi noi noi no ka hale kūʻai App.

Hoʻopaʻa i ka manaʻo o IOS a me iPhone

Ma hope o ka hūnā ʻia o ka iOS e aʻe nei, e hoʻomanaʻo mau kāu iPhone iā ʻoe ua manawa kēia e hoʻokomo. Hoʻouka ʻia nā noi ʻana, ma ke kau ʻana, a hoʻouka.

Hiki iā ʻoe ke hana i nā hoʻāʻo ʻana i ka noi o iPhone a me IOS me ka hoʻohana ʻana i kēia mau pae aʻe:

  1. E hele i ka "Nā hoʻonohonoho" a wehe i ke kumuhana "iTunes a me AppStore".
  2. No ka hana pono i ka hoʻoiho ʻana o nā mana hou o iOS, i ka ʻaoʻao "Kākoʻo Auliu", hoʻopau paha i ka helu "Update".
  3. No ka hōʻole ʻana i ka noi noi, huli i ka "Programs".

Inā makemake ʻoe, hiki iā ʻoe ke hōʻaiho i ka whakahou ʻana ma ka pūnaewele kelepona wale nō, akā e waiho iā lākou no ka pili ʻana Wi-Fi - hoʻohana i ka "Cellular data no kēia" kumuhana (e neʻone i ia, a haʻalele i nā mea "Programs" a me nā "Update".

Inā ma ka manawa o kēia mau ʻāpana, ua hoʻoiho ʻia ka hoʻomohala o ka iOS i ka polokalamu, a laila ma hope o nā mea hoʻonaninani hewa, e loaʻa hou iā ʻoe kahi hoʻolaha no kahi ʻōnaehana hou. No ka hoʻopauʻana, e hahai i kēia mau ʻāpana:

  1. Hele i nā ʻōkuhi - Lā - Ke kikowaena iPhone.
  2. I ka papa inoa e kau ai ma lalo o nā ʻaoʻao, e ʻimi i ka manaʻo iOS i hoʻoiho ʻia.
  3. Hoʻopili i kēia hana.

Hoike ike

Inā ʻo ke kumu āu e hōʻole ai i nā hōʻano hou ma ka iPhone ʻo ia e hoʻopakele i ke kahe, e ʻae aku wau iā ʻoe e nānā i kekahi ʻāpana o nā pae:

  1. Nā ʻlelo - Ana - Hoʻouka i nā ʻike.
  2. Hoʻopaʻa i ka hoʻokō ʻana i nā loiloi manuahi no kēlā mau noi i ka mea e pono ʻole ai (ka hana ma waho, ʻaʻole i hoʻonohonoho i nā mea, a me nā mea āpau).

Inā ʻaʻole i hoʻokaʻawale ka mea a ʻaʻole hana e like me ka mea i manaʻo ʻia - waiho i nā nīnau i loko o nā manaʻo, e hoʻāʻo wau e kōkua.

Pin
Send
Share
Send