Ua hoʻokuʻu ʻo Dota 2 i kahi amio hou

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka hiʻohiʻona hou o ka MOBA Dota 2 Mars i hoʻohiki ai i ka hoʻoilo ma kahi o ka hoʻoilo.

Ua hoʻokuʻu ʻia ka hoʻokuʻu ʻana o ke koa ma ka 5 Malaki. Hana nā mea hoʻomohala mai Valve i ka mana nui o Mars, a hāʻawi pū iā ia i mau loea 4, ʻo ia kekahi o nā mea pili.

ʻO ka loea mua i kapa ʻia ʻo Spear of Mars a ʻo ia he nuke a he Disable wale nō. Ke hoʻomau nei ke kuhi i kahi ihe a hoʻoponopono iā 100/175/250/325 i ka hōʻino ʻana, ua kiola i ka ʻenemi Inā ma hope o ka kua o ka ʻenemi he pilikia i ke ʻano o kahi lāʻau, he puʻu a i ʻole ka hale paha, a laila mālama ʻo Mars i ka mea hoʻomalu ma 1,6 / 2.0 / 2.4 / 2.8 mau kekona.

A hiki i ka hiki ke kaha o ka Rebuke a ke Akua ke hoʻohua nei i ke ʻano me ka pale me ka pale i mua ona i loko o kahi radius o 140 °, e hana ana i ka 160% / 200% / 240% / 280% hōʻino koʻikoʻi.

Mahele hema ʻo Bulwark e hōʻino i nā ʻaoʻao a i mua o ka hiʻohiʻona. ʻO ka hiki ke hoʻomanaʻo i ka loea o ka hero of Bristleback, e hōʻemi ana i ka hōʻino mai ke kua. I ka pae kiʻekiʻe o ka hoʻomoʻa ʻana i ka leʻa, ua poloka ʻo Mars ma kahi o 70% o ka demage komo i hoʻopili ʻia mai ke alo.

Hoʻokumu ka ʻina hope loa o Mars i kahi pānaʻi ma ka radius 550, puni e ka poʻe koa. ʻO ka lōʻihi loa o ke kuahiwi he 5/6/7 kekona. ʻAʻole hiki i nā poʻe kūʻē ke haʻalele i ka palena hope loa, e hōʻemi ana i ke kū ʻana o ka pahu koa o nā koa i ka nui o 150/200/250.

Loaʻa ka Mars no ke koho ʻana i nā pāʻani helu. Ma hope o ke kaupaona ʻana iā Valve, e hoʻokomo ke ʻano o ke kanaka i ka hoʻokūkū ʻo Capitan mode.

Pin
Send
Share
Send