Ma Sid Meier Civilization VI, e kū hou aku kekahi lāhui hou

Pin
Send
Share
Send

ʻO ka hōʻiliʻili Gorming Storm e hoʻohui nei e hoʻohui i ka moʻomeheu ʻo Mali i ka pāʻani hoʻolālā kaulana.

ʻO ka lā ʻē aʻe, hoʻolaha nā mea hoʻomohala mai nā pāʻani ʻo Firaxis i kahi lāhui pāʻani hou. I ke poʻo o ka'āina, kū ʻo Mali i kekahi o nā mea mana loa i ka mōʻaukala o nā alakaʻi o kēia ʻāina Aferika, ʻo Mansa Musa.

Hoʻopili nā poʻe o ka lāhui i ke gula a me kahi pae ʻāina. Mālama maikaʻi ʻia ʻo Mansa Musa a me ka ʻona hoʻopunipuni e hāʻawi ai i ka mokuʻāina e loaʻa i hoʻokahi mea gula mai kahi waonahele kokoke i ke kūlanakauhale kahi e hoʻomaka ai ke ala kūʻai.

Loaʻa i ke kikowaena waena o ka noho ʻana nā kumuwaiwai hou o nā meaʻai a me ka hilinaʻi inā he hale kime paha a i kahi puʻu wao kahi i kokoke mai. Ua nalowale nā ​​meli ma kahi o ka hana āpau, akā hoʻololi iā ia me ke gula. ʻO kahi pūʻali kūikawā o ka moʻomeheu ka poʻe e holo ai i kahi mandekalato. ʻO ka poʻe pīhoihoi wikiwiki a ikaika hoʻi e hoʻohui i kekahi mau kālā i ka waihona puaʻa o ka moʻomeheu ma hope o kahi lanakila o ka pūʻali koa. Ke hoʻololi nei ka moku kūikawā o Mali - Suguba i nā kikowaena o nā ʻoihana, e hāʻawi ana i ka mea kūʻai aku i ka uku i ke kūʻai ʻana o nā hale a me nā hale i loko o ke kūlanakauhale no nā kumu hilinaʻi a me ke gula.

Hoʻolālā ʻia kahi hoʻonohonoho hou aku no ka lā 14 Pepeluali.

Pin
Send
Share
Send